Záře zeleného diamantu

Záře zeleného diamantu

Kategorie: INMAGAZIN MUŽ

Žádný motorista se neobejde bez plné nádrže, dobrých brzd, a ještě lepších pneumatik. Hazard lehkomyslných řidičů při jízdě autem s nevyhovujícími plášti na kolech si ne zřídka bere svou daň.



Pro každého, kdo si cení svého bezpečí, přichází společnost Pneu Vraník s jedinečným zimním obutím Green Dianond.

Technologie Green Diamond byla vyvinuta na Islandu. Atest a zkoušky nových protektorů provedl renomovaný švédský institut VTI. Tajemství výroby spočívá ve speciálně upravené protektorovací hmotě, do níž jsou přimíchány granule karbidu křemíku, velké cca. 1,5 mm. Tyto částečky jsou rozvrstveny v celé hloubce dezénu, takže nehrozí jejich rychlé ojetí. Účinnost obutí byla prokázána i po ujetí třiceti pěti tisíc kilometrů. Nespornou výhodou pneumatik Green Diamond je výborný záběr i za těch nejtěžších zimních podmínek. Testy gum potvrdily výrazné zkrácení brzdné dráhy, a díky částečkám karbidu, výbornou přilnavost na zmrzlém povrchu i tajícím ledu, což přináší větší bezpečnost provozu.

protektory Green Diamond

Výhody protektorů Green Diamond:

- Granule, ze kterých jsou vyrobeny, poskytují výbornou trakci a krátkou brzdnou vzdálenost i za ztížených povětrnostních podmínek. Své vlastnosti si udržuje po celou životnost pneumatiky.

- Dobré jízdní vlastnosti pláště prokázaly na sněhu, ledu, i na všech ostatních typech povrchů a jsou vhodné pro používání během celého roku.

- Rychlost jízdy není nikterak omezena a i jejich hlučnost je srovnatelná s klasickými pneumatikami.

- Protektory Green Diamond jsou šetrné k životnímu prostředí, neboť podporují koncepci všeobecné recyklace.

protektory Green Diamond

Vraník offroad a 4X4

Jste-li zastánci silných aut s pohonem všech čtyř kol, i pro vás má Pneu Vraník kvalitní sortiment protektorů za bezkonkurenční ceny.

Jezdíte-li spíš na silnici, pořiďte si od Pneu Vraník pneumatiku ECO TRAMP. Má silniční dezén, který vyniká svou nízkou hlučností, ačkoli má členité rýhování na boku pláště. Doporučení: 80% silnice 20% terén.

Moderní směrový dezén, vhodný do extrémních terénů má pneumatika T3. Je ceněna pro své vynikající záběrové a samočistící vlastnosti. Doporučení: 10% silnice 90% terén

TRUCK 2000 má moderní směrový dezén, který zajišťuje vysokou průchodnost terénem. Hlavními klady jsou: dobrá samočistící schopnost pláště a rozumná ovladatelnost. Počítat ovšem musíte s vyšší hlučností na asfaltovém povrchu. Doporučení: 20% silnice 80% terén

Zdroj: www.pneuvranik.cz
 

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle