Grilování s létem nekončí. Jak si vychutnat vypečenou kýtu nebo kuřátko v zimě?

Grilování s létem nekončí. Jak si vychutnat vypečenou kýtu nebo kuřátko v zimě?

Kategorie: VOLNÝ ČAS

Kulicha na hlavu, palčáky na ruce a jde se grilovat. Že jsme se zbláznili? Naopak. Grilovací sezóna je přesně tak dlouhá, jak dlouhou si ji sami uděláte. I v zimě si můžete nacpat pupky vypečeným selátkem nebo kuřecím stehnem. Stačí se jen vybavit vhodným grilem, zatepleným zázemím a zimní zahradní party může začít.



Půjčovna grilů – Party pohotovost

Aby vám na maso nepršelo nebo nesněžilo, používá se pro zimní grilování gril s víkem. Víko zajistí stejnoměrné propečení masa i při teplotách pod nulou a nějaký vítr nebo plískanice vám díky němu grilování neohrozí. Máte gril bez víka? Neházejte flintu do žita. Půjčíme vám zakrytý gril pro zimní grilování. Vybrat si můžete jak gril na kuřata či kýty, tak gril na celé sele nebo tele.

Sele na grilu

Před sychravým počasím vás zachrání party stany

Aby vám hosti při čekání na maso nezmrzli, půjčíme vám i party stan a posezení. Party stan bude sloužit jako zázemí a i kdyby se venku ženili všichni čerti, vaši hosté budou v suchu a teple. S teplotou vám pomohou přímotopy. Většinu výkonných topidel nenajdete ve stanu, ale umisťují se mimo stan. Teplý vzduch je pak zvenčí veden pomocí roury dovnitř a spaliny tak nevnikají do stanu. Menší tepelné zářiče a přímotopy ale můžete umístit přímo do stanu.

Plánujete vánoční večírek s grilováním? Zajistíme vše, na co si vzpomenete. Půjčujeme i výčepní zařízení a pivní sety a kromě grilu, masa a party stanů vás vybavíme i nádobím a dalšími doplňky k party.

Nemáte balkón nebo zahradu? Rozdělejte si oheň na speciálním grilovacím místě

Praha je kouzelná. Najdete v ní snad úplně všechno, co potřebujete. Třeba i místo pro grilování, když nemáte balkón nebo zahradu. Víte, že v Praze existuje více než 16 míst, kde si můžete rozdělat oheň a grilovat? Například v Růžovém sadu u Hladové Zdi na Petříně, pod rybníkem u domu oborníka v Oboře Hvězda (mimochodem, tam je to ultrahezké), v lomu v Chuchelském háji atd. Na většině míst nejsou připravené erární grily, tak se vybavte svým vlastním. Chybí vám gril nebo jiné vybavení? Půjčíme vám ho. A ani o maso na gril se starat nemusíte. V Party pohotovosti vám naložíme takovou dobrotu, po které se budete ještě týden olizovat. ??

Grilování v zimě

Prodlužte si grilovací sezónu a grilujte celoročně jako my v Party pohotovosti. Není nad to si pod prvními sněhovými vločkami vychutnávat vepřovou kýtu s pečenými bramborami.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle