Výlet hereček ze seriálu Cesty domů do Řecka

Výlet hereček ze seriálu Cesty domů do Řecka

Kategorie: ZE SPOLEČNOSTI

Pavla Vitázková, kterou znají diváci Primy ze seriálu Cesty domů, strávila se svými hereckými kolegyněmi prodloužený víkend v Řecku.



Na dámskou jízdu pozvala herečky, se kterými se při natáčení seriálu nejvíc potkávala a s nimiž se nejvíc spřátelila. Do Řecka s ní odletěly Iva Kubelková, Kamila Špráchalová, Jitka Smutná, Vendulka Křížová a Míla Šplechtová. Několik dní si užívaly řeckou atmosféru přímo pod bájným pohořím Olymp, sídlem řeckých bohů.

Bohatý program

Všechny dámy byly natěšené na moře, které mělo ideální teplotu – 25 stupňů. Proto sotva se ubytovaly, spěchaly na pláž. Teprve pak si vychutnaly večeři a řecké speciality. Co přesně jedí a jak se to připravuje, jim do detailu popsala majitelka cestovní kanceláře Iríny Tours paní Sotira Korecká Margaritopulu. Řekyně, která vyrůstala v České republice, a která se o herečky během jejich dámské jízdy starala. Právě ona jim vymyslela bohatý a zajímavý program tak, aby během pár dní poznaly co nejvíc z řeckých zvyků, památek i kuchyně.

Cesty domů v Řecku

„Holky si s sebou vzaly knihy a těšily se, že si tu trochu odpočinou a něco přečtou. Myslím, že je ani neotevřely. Protože jsme pořád mluvily a mluvily a užívaly si. I když jsme každá jiná, úžasně jsme si rozuměly. A přesto jsme si nestačily všechno říct,“ smála se Pavla Vitázková.

Řecký večer

Jak se umějí Řekové bavit, poznaly dámy během tak zvaného Řeckého večera. Nejen, že tu ochutnaly další tradiční jídla i typická vína, ale spolu s tanečníky v lidových krojích si také zatancovaly místní tance. Herečky nenechaly bez povšimnutí ani obchody. Každá si koupila nový prstýnek, některé také boty, šaty a overaly. Jako památku na řeckou kuchyni si každá odvážela velký svazek oregana.

„Všechny herečky, které sem přijely, jsem znala z televize, i když seriál nesleduju pravidelně. Když jsme pobyt hereček domlouvali, zdůvodnila jsem si ho tak, že herečky z Cest domů jedou k Sotiře domů. A protože byly všechny moc fajn, říkám, že tyhle holky z Cest domů mohou vždycky přijet ke mně domů,“ říkala majitelka cestovní kanceláře Iríny Tours Sotira Korecká Margaritopulu. A „holky“ z Cest domů jí slíbily, že se určitě nevidí naposledy a zavedou tradici jako ze známého filmu: „Příští rok ve stejnou dobu.“

Výlet hereček ze seriálu Cesty domů do Řecka

Foto: CK IRÍNY TOURS
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle