Andrea Verešová zase podráždila chlapy

Andrea Verešová zase podráždila chlapy

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Verešová bude dráždit chlapy v exkluzivním modelu od dvorního návrháře světových celebrit



Modelka Andrea Verešová (32) jde ve stopách zahraničních celebrit. Dávno totiž pochopila pravidla showbyznysu. Být chytrá horákyně a umět rafinovaně provokovat! Andrea je i po dvou dětech krásná, jedinečná a přitom umí být neskutečně sexy. Speciálně na slavnostní otevření plzeňského music clubu Pantheon, jehož je tváří, jí byly dovezeny šaty z italského Milána, které údajně oblékala i taková světová star jakou je Jennifer Lopez (43)

Verešová bude zase provokovat! „Slavnostní otevření nového music clubu Pantheon je pro mě jedna z nejprestižnějších událostí tohoto roku. Proto jsem se rozhodla neponechat nic náhodě a vybrala jsem si v předstihu odvážné šaty, které jsou ve světě největším trendem. Vsadím na luxusní a zároveň velmi vyzývavou róbou od Alexandera McQueena. Jedná se o hit letošní sezony - rafinovaně řešené průsvitné šaty poseté flitry, které opravdu zahalují jen ty nejintimnější partie. Troufnu si říct, že v Česku podobný typ šatů ještě nikdo neměl,“ prozradila modelka, která si šaty od renomovaného britského návrháře, jenž oblékal takové krásky, jako jsou Jennifer Lopez, Kate Moss, Naomi Campbell, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Minogue nebo Sarah Jessica Parker, díky své dokonalé postavě může i po dvou dětech s přehledem dovolit.

Andrea Verešová

„Ráda poodhaluji roušku tajemství, ale současně nechávám dostatečný prostor pro fantazii. Také proto vznikly pro Pantheon odvážné snímky, na kterých jsem pózovala v opravdu odvážných outfitech,“ vysvětlila Verešová a podotkla, že k aktům by ji nikdo nepřemluvil. S focením pouze ve spodním prádle neměl problém ani nejkrásnější Muž roku 2010- Honza Hájek (29), i když se přiznal, že se před smyslnou Andreou trošku ostýchal. „Když fotím kampaň na spodní prádlo sám, je to úplně jiné, než když mám vedle sebe polonahou krásnou ženu. Jsme však profesionálové a během několika minut jsme oba překonali prvotní stud a výsledné fotky určitě stojí za to,“ usmíval se Hájek.

Samotná Andrea Verešová se podílela i na vzniku andělské kolekce oblečení. „Chtěla jsem, aby se jednalo o jednoduché párty oblečení, které bude zároveň sexy a dokáže prodat jedinečnost každé ženy,“ vysvětlila modelka, která v neděli odletěla s manželem Danielem na měsíční dovolenou na Sardinii. „Mám před sebou pracovně nabitý podzim, a proto jedeme s rodinou nabrat síly k moři,“ dodala krásná Andrea

Foto: Music club Pantheon
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 určitě ne. Mne dráždí jen cena elektřiny - Autor: Kouzlo4. 8. 2012




CLUB ŽENA


Lifestyle