Limitovaná kolekce z ateliéru Helena Mertlová

Limitovaná kolekce z ateliéru Helena Mertlová

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Přední česká módní návrhářka Helena Mertlová představuje novou limitovanou kolekci Ready to Wear podzim 2012/ zima 2013, která je plná luxusu a nadčasovosti.



Limitovaná kolekce

Celá kolekce se nese v duchu jemnosti a romantické okázalosti. Z materiálů vévodí hedvábí, hedvábný taft, satén a šifon, co se týče barevnosti dominují pudrové tóny, navíc doplněné o černou a bílou. Novinkou této kolekce je barevná kombinace zlato-černé v Art Decoduchu. “V limitované kolekci naleznete ikonické stužkové šaty, které vždy dokouzlí vaši jedinečnost. Oblékněte se do hedvábných šatů, ve kterých budete mít pocit té nejjemnější bytosti. Vyberte si černou a zazáříte při velké události.” V kolekci nechybí ani luxusní kabátky šité z kvalitního hedvábí.

Helena Mertlová

Hollywoodská herečka československého původu Barbara Nedeljakova

Tváří a ambasadorem módní značky Helena Mertlová se stala hollywoodská herečka československého původu Barbara Nedeljakova, hvězda filmů Hostel 1, 2, Children of TheCorn, The HIKE - oceněná za vedlejší ženskou roli na filmovém festivalu British HorrorFilm Fest 2011 v Londýně. "Barbara je ztělesněním osobité ženské krásy, která maximálně odráží filozofii značky", dodává Yan Bulka, který pro Evropu a USA vede marketingovou komunikaci originální módní značky. Kampaň podzim 2012/ zima 2013 vznikla v jedinečných prostorech industriálního Paláce Edison, v Cloud 9 sky bar & lounge a designovém hotelu Fusion v Praze. Kampaň nafotil talentovaný slovenský fotograf Pavol Nedeljak. Jednotlivé modely limitované kolekce jsou k dostání v ateliéru Helena Mertlová.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle