Módní značka s.Oliver míří na Prague Fashion Weekend s Taťánou Kuchařovou

Módní značka s.Oliver míří na Prague Fashion Weekend s Taťánou Kuchařovou

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

Módní a lifestylová značka s.Oliver potvrdila svou účast na prestižní zářijové módní akci Prague Fashion Weekend 2012 (dále jen PFW).



Taťána Kuchařová a s.Oliver

Modely s.Oliver z kolekce podzim/zima 2012 na Hradčanském náměstí představí bývalá Miss World a především také světoznámá modelka Taťána Kuchařová. Exkluzivní přehlídka, která je pro značku s.Oliver výzvou pro navazující činnost, proběhne v sobotu 15. září 2012 ve večerních hodinách. Hned ve středu 19. září 2012 totiž značka s.Oliver propojí své síly s Taťánou Kuchařovou podruhé a zorganizuje charitativní shopping „s.OLIDARITA“. Cílem této nákupní akce pro pozvané hosty v prodejně s.Oliver v pražském nákupním centru Arkády Pankrác je realizovaný výtěžek věnovat české Nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci, která jako jedna z mála myslí na často nelehké životní osudy seniorů.

Taťána Kuchařová

„Spolupráce s Taťánou Kuchařovou má pro nás širší význam. Chtěli jsme podniknout více než pouze módní přehlídku a to se bezesporu podařilo,“ vysvětluje Petr Lubojacký z marketingu s.Oliver pro ČR. Myšlenku značky s.Oliver využít společné účasti na PFW s Taťánou Kuchařovou ku prospěchu dobré věci vítají i organizátoři módní akce. „Nápad značky s.Oliver vyjít z atraktivity PFW a následně zorganizovat charitativní shopping nás těší. K Pražskému hradu takovéto dobročinné akce bezesporu patří a my je rádi podpoříme,“ dodává Jana Šlemínová ze STARSCOMMUNICATION, manažerka projektu PFW.

Charitativní projekt s.OLIDARITA za účasti Taťány Kuchařové

Čtyři dny po představení značky s.Oliver na fashion události roku, kde se potkávají módní designéři, značky, obchodníci i koncoví zákazníci, se totiž uskuteční charitativní shopping „s.OLIDARITA“. Ve středu 19. 9. 2012 v 19. hodin v prodejně s.Oliver v nákupním centru Arkády Pankrác proběhne speciální nákupní akce, na kterou budou pozváni především nejvěrnější zákazníci značky, partneři, organizátoři PFW a další hosté včetně známých osobností. Večera s magickým datem se zúčastní sama Taťána Kuchařová a zástupci Nadace Krása pomoci, jejíž je patronkou. Všichni zúčastnění hosté zde budou moci pořídit zboží z nejnovějších produktových řad. Výtěžek z akce v očekávané hodnotě 100.000 – 150.000 Kč věnuje značka s.Oliver právě na pomoc seniorům. „Jedná se o projekt s fantastickou myšlenkou, která tak trochu vyvrací mýty o samoúčelnosti módní branže. Další dobrý příklad, že i móda může, ač nepřímo, pomáhat,“ uzavírá Lucie Maliníková z Nadace Taťány Kuchařové Krása pomoci.

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle