Nejžhavější trendy: V čem na podzim zazáříte?

Nejžhavější trendy: V čem na podzim zazáříte?

Kategorie: MÓDA PRO ŽENY

 Napjatě čekáte, jaké trendy ovládnou podzimní ulice? Už nemusíte! Vím, v čem tuto sezónu oslníte!



 Podzimní a zimní trendy, které vám nesmí uniknout

K podzimu patří zemité odstíny, barva zralých švestek i tóny spadaného listí. Už se těšíte, až vytáhnete milované kozačky a volné svetry? Co zkusit tuto sezónu něco zajímavějšího? Inspirujte se aktuálními trendy a přivítejte novou sezónu ve velkém stylu!

• Létu vládla hippie móda a některé kousky z letního šatníku užijete i v zimě. Sedmdesátá léta jsou pořád ještě trendy, takže oprašte rodinné módní poklady a nebojte se je s pýchou nosit – originál je totiž lepší než kopie v obchodech!

• Velký comeback hlásí denim ve všech podobách. Džínové košile nebo třeba džínové sukně by ve vašem šatníku chybět zajisté neměly. Pokud ale hledáte pořádnou pecku, vsaďte na zvonové kalhoty s vysokým pasem – ty jsou jako pocta sedmdesátkám jasnou módní trefou do černého.

Trendy podzim

• Pokud neholdujete zvonáčům a sedmdesátky vás už vůbec neberou, možná vás potěší, že boyfriend džíny slaví úspěch i tuto sezónu. Nicméně vězte, že sluší spíše ženám s úzkými boky a chlapeckou postavou. Kila vám opticky rozhodně neuberou.

• A co módní doplňky? Ty se budu nosit hlavně v přírodních barvách. Velkým hitem jsou již od léta třásně – pokud si hned netroufáte na trendy kabelku, skvěle se vyjímají i na dámských botách.

Trendy podzim

• Aktuální sezóna je ve znamení ženské smyslnosti, takže kousek, který by ve vašem šatníku neměl chybět je… áčková sukně! Vyzkoušejte délku ke kolenům nebo lehce nad kolena. A rozhodně vsaďte na tu do pasu! Chcete přeci zdůraznit svou ženskou siluetu.

• Boty na zvýšené podešvi jsou in! Zkuste třeba mokasíny na platformě nebo obyčejné tenisky s výrazně vysokou podešví. Skvěle vypadají k 7/8 kalhotám i k sukni.

V čem budete brázdit podzimní ulice vy?

Trendy podzim

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle