4 základní páry pánského botníku: Máte je všechny?

4 základní páry pánského botníku: Máte je všechny?

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

 Nosíte dva oblíbené páry bot, dokud se nerozpadnou? Pak svůj botník rozšiřte alespoň o další dva páry. Jaké boty v pánském botníku zkrátka musí být? A proč?



Hnědé polobotky. A hned dvoje?

Černá barva je sice považována za nejuniverzálnější, ale když přijde na boty, vždy volte raději odstíny hnědé. Zatímco černé polobotky budou vypadat dobře jen k obleku, ty hnědé se dají nosit na mnohem více způsobů. Se sladěným páskem k obleku, se stylovým svetrem klidně k džínům.

Tip: Ke společenskému oblečení je můžete obout klidně také, ale pokud je plánujete nosit každý den, pořiďte si ještě jedny pánské polobotky – třeba v černé barvě. Mrkněte na Bolf.cz – tam najdete jak stylové oblečení, tak základní kousky do botníku.

Po celodenním nošení je třeba nechat boty alespoň 24 hodin odpočívat. Pokud nosíte jeden pár každý den, boty se nejen rychleji opotřebují, ale budou také mnohem více cítit, protože nebudou mít čas na to, aby mohly dýchat.

Pokud jste jako první pár zvolily tmavě hnědé elegantnější polobotky, jako druhé zvolte světlejší model.

4 základní páry pánského botníku: Máte je všechny?

Kotníkové na zimu

Ne, opravdu nemáme na mysli sněhule. Máme na mysli elegantní zimní boty pro každodenní nošení. A kotníčkové proto, aby vám nebyla zima. Dejte si pozor na to, aby byly boty dostatečně teplé, neklouzaly a měly dostatečně silnou podrážku. A opět hlasujeme pro hnědou!

Letní pohodlné nazouváky

Boty, do kterých pohodlně vplujete a budete je moci obout ke všemu. Zvolit můžete buď semišové či kožené pánské mokasíny i látkové loafers.

Neformální a pohodlné

Letní tenisky, kožené sandály a další funkční boty do vašeho botníku také patří. Nezapomeňte ale, že je vhodné je obouvat jen k neformálním událostem a do kanceláře zkrátka nepatří.

Tak které chybí vám?

4 základní páry pánského botníku: Máte je všechny?
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle