Inspirujte se podzimní módou HUGO BOSS

Inspirujte se podzimní módou HUGO BOSS

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Kolekce Global Traveler inspirovaná pohodlným cestováním přichází i do České republiky. Ústřední motto nové pánské i dámské kolekce odráží poslední celosvětové módní trendy i fakt, že se čím dál více stírají hranice mezi volným časem a prací. Inspirujte se pro nadcházející podzim a zimu v pohodlí HUGO BOSSe.



Hugo Boss Menswear

Základní filozofií kolekce je minimum oděvů a doplňků a být oblečen pro každou situaci – i na cesty. Jednotlivé kusy oblečení z kolekce BOSS Menswear přináší snadno kombinovatelné kousky pro business i volný čas. V pánské kolekci vládnou zemité tóny, především odstíny šedé, olivově zelené, hnědé, ale i červené a růžové. Aktuálně moderní podzimní barvy kontrastně doplňuje neutrální bílá.

Hugo Boss Menswear

„Ležérní styl napříč všemi řadami BOSS doplňují kvalitní nemačkavé materiály, které se pro cestování ideálně hodí. Najdete tu hřejivou merino vlnu, poddajný měkký žerzej, pohodlné úplety a strečové materiály, hladkou egyptskou bavlnu a také luxusně zpracovanou jemnou kůži nebo nepromokavý nylon. V pánské kolekci je použito také plno denimových látek, v dámské pak pozornost přitahují ryze ženské materiály jako jemné plisé, krajka nebo hedvábí,“ doplnila manažerka českého zastoupení značky. 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle