Jakub Polanka tvoří pánskou kolekci pro PIETRO FILIPI

Jakub Polanka tvoří pánskou kolekci pro PIETRO FILIPI

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Exkluzivní smlouvu s PIETRO FILIPI podepsal návrhář Jakub Polanka, respektovaná osobnost české i světové módy.



Jakub Polanka je tak po Kláře Nademlýnské, Liběně Rochové a Aně Geislerové, které s oblíbenou módní značkou spolupracovaly (nebo stále spolupracují jako v případě Ani Geislerové), dalším známým jménem s originálním designérským rukopisem, které posílí tým PIETRO FILIPI, vedený návrhářem Jakubem Bryxim.

Charismatický mladík, absolvent Vysoké školy umělecko-průmyslové v Praze, který v Paříži pracoval pro značku Hermès, studio Philippa Starcka a módní společnost PECLERS, si v PIETRO FILIPI plní svůj profesní sen – vytvořit pánskou kolekci. A kým se Jakub Polanka nechal inspirovat? „Elegantní James Bond, šaramantní sir Oscar Wild, hrdý a odvážný Doktor Živago, uvolněný, ležérní Steve McQueen, silný bojovník Rocky Balboa. Pět charakterů, pět hrdinů, pět stylů, pět siluet... pět možností a jeden muž,“ odpovídá v náznacích Jakub Polanka a dodává: „Jednotlivé kusy v kolekci jsou určeny ke kombinování a mixu tak, aby každý muž mohl co nejlépe vyjádřit svůj charakter, náladu i názor. A tomu odpovídá i výběr materiálů, každý materiál by měl podtrhovat co nejlépe daný styl, šedá barva vše sjednocuje a umožňuje vzájemnou kombinovatelnost.“ Nová pánská kolekce Jakuba Polanky pro PIETRO FILIPI bude oficiálně uvedena na podzim letošního roku.

Jakub Polanka a PIETRO FILIPI

PIETRO FILIPI pro své zákazníky a zákaznice, příznivce nadčasové módy prvotřídní kvality, pravidelně připravuje atraktivní novinky, oživení aktuální nabídky. Pánská kolekce navržená Jakubem Polankou patří k těm nejočekávanějším.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle