Kvalitní oblečení na motorku

Kvalitní oblečení na motorku

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Z vaší jízdy na motorce budete mít větší prožitek, než tomu bylo doposud. Jízdu si mnohem víc užijete, když si na sebe vezmete pohodlné oblečení, které vás nikde nebude tlačit.



My vám nabízíme motocyklové oblečení, které je volné, vzdušné a zaručeně vás nadchne. Je vyrobeno z těch nejkvalitnějších materiálů moderní technologií, která dává vznik německým a finským značkám. Motooblečení RUKKA se tak pyšní vrstvou GORETEX, která zmírní dopad pádu na vaše tělo. Kdybyste náhodou měli moto nehodu, tak jistě víte, že motorkář po pádu z motorky, se ještě o několik metrů po silnici dokáže posunout. Je tedy potřeba, aby se oblečení neprodřelo. V tom lepším případě má jen odřeniny, v tom horším zlomeniny nebo jiná poškození spojená s ohrožením na životě. Motooblečení z našich řad je tak unikátními kousky, které vaše tělo lépe ochrání.

Igor Brezovar

Vaše staré oblečení už nemusí být v top stavu a jeho krása ubývá díky nefunkčnosti. Je ovšem potřeba zohlednit i design. Oblečení je dobré vybírat podle motorky, pokud vám tedy v garáži stojí černo stříbrná Yamaha Vmax, jistě se vám k ní bude hodit černé oblečení s reflexními stříbrnými pruhy. Vybírejte naše oblečení a určitě vás nezklameme. Je vkusné, trendy a každý se za vámi otočí. Jen si představte, jak se proháníte na své motorce a zastavíte na přechodu. Pohledy těch, kteří ocení váš outfit na motorku si budete cenit. K našemu oblečení však patří další nezbytnosti, které při jízdě na motorce nesmíte postrádat. Je to kvalitní motocyklová obuv Daytona, Redbike či Geneze, rukavice, chrániče, přilby SCHUBERTH, ale i mnoho doplňků. Každému motorkáři se do cestovního kufru bude hodit nepromok. V horách je jak známo nevyzpytatelné počasí, tak vám vaše nová pláštěnka přijde vhod. V chladném počasí se zahřejete termo oblečením z našich řad, je tím nejlepším, co si dopřejete. Komfort na motorce vám tak přinese z vaší jízdy úplně jiný rozměr.

Kvalitní motooblečení hraje dnes velmi důležitou roli. Při nehodě totiž zmírní rizikové pády, které by v případě nepoužití přilby mohly být skutečně smrtelné. Je lepší se na motorku plně vybavit a koupit si motooblečení a další příslušenství ve vyhlášeném e-shopu, kde nakupoval i známý cestovatel Igor Brezovar.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Moto - Autor: Barbra19. 7. 2018
 E-shop s oblečením a příslušenstvím na motorku - Autor: Jakub29. 1. 2015




CLUB ŽENA


Lifestyle