Nože nebo hodinky?

Nože nebo hodinky?

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Značka Victorinox, která je známá především výrobou ikonického švýcarského armádního nože, představuje nové hodinky ztělesňující svou historii. Revoluční hodinky I.N.O.X.



Nic se nenechalo náhodě. Proto nikoho nepřekvapí doba potřebná ke vzniku těchto hodinek: 4 roky zkoumání, 3 roky vývoje, 6 měsíců testování, dále 421 prototypů a 130 zkoušek. Vzniki tak nový standard ve světě hodinářství. Maximální funkčnost a kvalita – tyto požadavky byly při výrobě tím nejdůležitějším.

Propracovanost, nadčasovost, kvalita

Tři ručky a datumovka, zkosená luneta a číselník čistého designu navodí na první pohled dojem kvality a nadčasovosti. Za jednoduchým vzhledem se však skrývá propracovaný stroj, který uchvátí svou technickou dokonalostí.

hodinky I.N.O.X.

Vysoká odolnost

Představte si materiál tak masivní, že odolá ohni, vodě, solné mlze, kyselým látkám a nespočtu dalších nepříznivých situací. Materiál, který je v hodinářství ceněný více jak sto let, Victorinox Swiss Army uzpůsobila dle svých požadavků. Pevná kůže, dříve používaná při výrobě požárnické obuvi, je prvkem, který dovádí nové hodinky I.N.O.X. k maximální míře odolnosti. Hypoalergenní řemínek, jenž si zachovává svůj stylově přírodní vzhled a pro kůži klasickou pružnost, je vyřezán z jednoho kusu černé nebo hnědé kůže a doplněn integrovanou podšívkou.

Vysoce odolný číselník je zdoben mírně zrnitou texturou vyvolávající zcela nezvyklý vzhled. Ikonické logo na 12hodinách tvoří pomyslnou třešničku v kultovním designu těchto propracovaných hodinek. Funkční příslušenství, které chrání před poškrábáním, zároveň prosazuje svůj osobitý styl.

Jak se líbí vám hodinky I.N.O.X ? Chtěli byste je?


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Úžasné - Autor: romanp9. 4. 2016




CLUB ŽENA


Lifestyle