Tipy na stylové montérky, které vás zahřejí i v těch největších mrazech

Tipy na stylové montérky, které vás zahřejí i v těch největších mrazech

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Někdo by nejradši strávil celou zimu na svahu na lyžích, jiný by si ji zase přál prospat. Ať už patříte do první či druhé skupiny, pokud musíte v chladném počasí pracovat venku, mráz vás asi moc netěší. Přesto existuje snadný způsob, jak si venkovní práci zpříjemnit. Jsou jím zateplené zimní montérky. Současná nabídka zahrnuje spoustu slušivých modelů. Najdete mezi nimi svého favorita?



Vybavte se do zimy

Dobře padnoucí zateplené montérky jsou skvělým základem pro příjemný pocit při práci. Při výběru se zaměřte na několik základních parametrů, jako je kvalita zpracování, multifunkční praktické kapsy nebo komfortní zateplení. Vysoké požadavky můžete klást i s ohledem na vzhled, některé firmy totiž vyrábějí opravdové módní skvosty, ve kterých se bez obav můžete vydat i na oběd do kvalitní restaurace. Oblíbené ale stále zůstávají i tradiční modely.

Práce v zimě

Světové značky jsou zárukou kvality

Široká nabídka zateplených montérek vám možná zamotá hlavu. V každém případě se vyplatí vybírat mezi kalhotami od ověřených značek, jakými jsou např. Australian Line, Červa, Fridrich a Fridrich, Vektor, Planam, Ardon a mnohé další. U jejich výrobků nemůžete šlápnout vedle, přinášejí totiž příjemné spojení kvality a přijatelné pořizovací ceny.

Zimní zateplené kalhoty pro každého

Současná nabídka zahrnuje klasické jednodílné montérkové kombinézy a dvojdílné pracovní montérky, které doplňuje pracovní blůza nebo bunda. Pro specifické profese se pak vyrábějí speciální zimní zateplené kalhoty, které spolehlivě plní nestandardní požadavky na funkčnost a užitnost.

Čím jsou zimní montérky zvláštní?

Jistotou je vysoký komfort, který po oblečení zimních zateplených montérek potěší každého pracovníka. Montérky se vyrábějí z nešustivých materiálů a jsou vysoce prodyšné. Přitom ale nepromoknou, jsou mrazuvzdorné a pyšní se vysokou paropropustností. Základ dobrých montérek tvoří kvalitní látky, ze kterých se kalhoty šijí.

Praktické detaily

Zateplené zimní montérky jsou správnou volbou pro každého profesionála. Jejich nedílnou součástí je pořádná porce kapes všech velikostí, díky čemuž můžete mít vše potřebné neustále po ruce. Pro zavěšení nářadí slouží šikovná poutka, která jsou k tomuto účelu navržená. Zdvojená kolena chrání zimní montérky před rychlým opotřebením.

Barvy, střihy, designy

Zateplené zimní montérky se nabízejí v mnoha rozmanitých variantách. Liší se především ve střihu, barvě a specifických užitných vlastnostech. Prohlédněte si malou ukázku ze sortimentu zimních zateplených kalhot, jistě mezi nimi objevíte svého favorita. Zakoupit je můžete na WWW.TOMISCZ.CZ.

Zimní montérky Emerton Winter

Tyto slušivé zimní montérky jsou zateplenou verzí oblíbených standardních montérek Emerton. Jsou vyrobené z příjemného prodyšného nešustivého materiálu. Vnitřní vrstva je z bavlněného flanelu, který komfortně hřeje a je hebký na dotek. Zimní montérky Emerton slibují tepelný komfort při práci i při nižších venkovních teplotách. Materiál je kombinací 65 % polyesteru a 35 % bavlny, 270 g/m2. Zesílení je z velmi odolného 600D polyesteru. Hluboké multifunkční kapsy pojmou vše potřebné, další menší kapsičky najdete na laclu. Cena 1138 Kč včetně DPH.

Montérky Emerton Winter

Pracovní zimní kalhoty Emerton

Zimní laclové kalhoty Emerton jsou určené i do těch nejnáročnějších klimatických podmínek, zvládnete v nich mráz až do -40 °C. Reflexní doplňky zvyšují vaši bezpečnost při snížené viditelnosti. Montérky jsou vyrobené ze 100% polyesteru micro/PU a zateplení je rovněž z polyesteru 180 g/m2. V oblasti holení je materiál zesílen. Multifunkční hluboké kapsy pomohou při přenášení drobných nezbytností. Slušivé šedo-černé provedení snadno zkombinujete s dalším oblečením. Cena 1087 Kč včetně DPH.

Montérky Emerton

Zimní montérky MAX

Bavlněné zateplené kalhoty s laclem jsou vyrobené z příjemného prodyšného nešustivého materiálu. Pro zvýšení odolnosti mají zdvojená kolena a sedací část. Multifunkční hluboké kapsy jistě najdou všestranné využití. Kalhoty jsou vhodné i pro práci v mínusových teplotách. Materiálové složení: 100% bavlna, 260 g/m2.

Montérky MAX

Pracovní kalhoty TUGELA

Montérky s laclem TUGELA se řadí mezi speciální ochranné pracovní oděvy, konkrétně jsou určené proti teplu a ohni. Zimní montérky TUGELA mají nastavitelnou délku a zapínají se na zip. Věci si můžete uložit do dvou našitých náprsních kapes s klopou nebo do dvou zadních kapes s klopou a poutkem. Krytá kapsa je určena na skládací metr. Kalhoty se díky pružnému pasu příjemně nosí. Reflexní doplňky – 5 cm široké pásy – zvyšují vaši bezpečnost při práci. Nohavice mají od kolene dolů rozparek se zipem krytým manžetou. Materiálové složení: svrchní materiál 100% bavlna, 340 g/m2 s trvalou nehořlavou úpravou, podšívka 100% bavlna, zateplení 100% polyester.

Montérky TUGELA


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle