Vybíráme pánské plavky: Které padnou jaké postavě?

Vybíráme pánské plavky: Které padnou jaké postavě?

Kategorie: MÓDA PRO MUŽE

Bylo by krásné, kdyby byl každý z nás obdařen dokonalou postavou. Ale není tomu tak, a proto každé léto řešíme plavkové dilema. A nejsou to jen ženy, kdo přemýšlí, jaké plavky jsou pro jejich postavu ty správné. Proto jsme i pro muže připravili stručný návod, jak plavky vybrat. 



Plavky nebo kraťasy?

Mezi nejoblíbenější plavky patří bezesporu plavky připomínající spíš pánské šortky. V podstatě se jedná o kraťasy ušité z rychleschnoucího lehkého materiálu a s těmi opravdu nemůžete šlápnout vedle. Když se nebudete cítit příliš sebejistě, vždy k nim můžete na pláži obléknout pánské tričko a zakrýt rizikové partie, kterými se nechcete příliš chlubit.

Pokud máte větší bříško, zvolte plavky s vyšším pasem a nenechte je spadnout až na boky.

Na plavání příliš vhodné nejsou, ale pokud v nich i přesto chcete předvést nějaký ten sportovní výkon, zvolte délku nad kolena a ujistěte se, že mají dostatečně pevnou gumu.

Tip: Chcete ukázat, že máte styl? Sáhněte po plavkách z kolekcí známých značek – mrkněte třeba na pepe-jeans-store.cz.

Slipy

Slipy za každých okolností perfektně sedí. Hodí se proto jak na sportovní plavání, rekreační potápění, tak i do aquaparků. Díky vykrojeným nohavičkám opticky prodlužují nohy a více se v nich opálíte.

Ale pokud často chodíte do posilovny a máte výrazně vypracované nohy, raději se jim vyhněte.

Upnuté plavky s nohavičkou

V současnosti nejoblíbenější střih vhodný na sport i odpočinek na pláži. Sedí mužům všech věkových kategorií a typů postavy. Jsou pohodlnější než slipy, nezařezávají se a v neposlední řadě pěkně tvarují zadní partie těla.

Skvěle budou sedět mužům menší postav, kterým by delší nohavičky zbytečně opticky zkracovaly nohy.

Máte vybraný střih? Skvělé – teď přišel čas na tu zábavnější část – vyberte si barvu či vzor, který nejlépe podtrhne vaši osobnost!

Vybíráme pánské plavky: Které padnou jaké postavě
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle