Chcete zvládnout cizí jazyk? Vyberte si správného učitele a bavte se

Kategorie: PRAKTICKÉ

Zbavte se nálepky profesionálního zpracovatele úkolů z učebnic, který není schopen použít cizí jazyk v praxi. Ptáte se jak? Stačí, když si vyberete správného učitele a budete se bavit…
 



Bavit se a bavit se jsou různé věci

Slovo „bavit“ zde prosím nezaměňujte za „konverzovat“ (i když na to také přijde řeč). Zde opravdu platí ve smyslu „zábava“. Však se podívejte sami, kolik Vašich oblíbených seriálů, filmů, písniček a knížek je v původním znění anglicky. A věřte nám, že takový Sheldon Cooper či Charlie Harper v původním znění, to je opravdu zážitek.

Věřte nám také to, že budete-li se u angličtiny bavit, snáze a rychleji se ji naučíte. Lekce v podobě jednoho dílu komediálního seriálu se Vám nebude „táhnout“ jako sezení v klasickém hromadném kurzu a naučíte se jazyk, tak jak je skutečně používán v praxi.

Takže, bavte se!

Hledejte lektora, který umí učit jazyk i bez učebnic

Ani se seriály, písničkami apod. se neobejdete bez lektora, který Vám vysvětlí, proč se v dané situaci používá konkrétní gramatický jev, idiom apod. Výběr lektora má, v porovnání s filmy, tu nevýhodu, že pro něj jednoduše nesáhnete do poličky, je třeba po něm pátrat (pokud tedy hledáte kvalitu).

Nejlepší je samozřejmě, pokud se Vám podaří najít lektora, který sdílí Váš názor na moderní výuku angličtiny, tj. nepřikove Vás k učebnici. Takových lektorů, resp. jazykových škol je bohužel stále více než dost. Jednou z výjimek v tomto směru je jazyková škola LITE, která angličtinu učí bez učebnic, mluvenou formou a praktickým užíváním. Co se týče zážitku, lekce zde pro Vás bude srovnatelná se seriálem Vašeho oblíbeného seriálu (přesvědčit se můžete na ukázkové hodině, která je v jazykové škole LITE zdarma).

Udělejte dnes večer zásadní krok ve svém studiu cizího jazyka

Takže, jaký je Váš plán na dnešní večer? Ovladač do ruky a hurá shlédnout díl Vašeho oblíbeného seriálu v původním znění, plus ještě vyplnit žádost o bezplatnou ukázkovou hodinu v některé z poboček jazykové školy LITE? Věříme, že tomu tak je.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle