Domky na nářadí a zahradní domky

Domky na nářadí a zahradní domky

Kategorie: PRAKTICKÉ

Pokud se na pozemku kolem domu různě povaluje zahradní nářadí, každý si udělá o jeho majiteli svůj názor. A nebude kladný - takový člověk zřejmě není dobrým hospodářem. Přitom je řešení jednoduché, neboť na zahradní příslušenství či drobný materiál skvěle poslouží domek na nářadí.



Domky na nářadí

Domky na nářadí jsou prodávány v hobby marketech v nejrůznějších rozměrech a typech. Zakoupíte je jako skládačku a jednotlivé díly pak doma na zahradě sestavíte podle přiloženého návodu - snadno a sami, za pomoci základních pomůcek.
Pokud si vyberete domek na nářadí Herold a Palmako, budete mít jistotu jeho dlouhé životnosti. Základem je pevná konstrukce a kvalitní dřevo, které bude odolávat nepřízni počasí po řadu let. Veškeré nářadí tak budete mít uloženo na jednom místě, v suchu a nebude nikomu překážet. Na výběr jsou různé typy domků, které využijete například i jako přístřešek na popelnice nebo k jiným účelům.

zahradní domky

Zahradní domky

Rovněž zahradní domky Herold a Palmako se vyznačují kvalitou dřeva, z něhož jsou jednotlivé díly vyrobeny. Mezi zahradními domky si můžete vybrat takový typ, který bude vyhovovat vašim potřebám a zároveň dokonale zapadne do stylu vaší zahrady. Některé mají i okna, nebo prosklené dveře, takže je v nich dostatek světla. V případě krásného letního počasí se můžete do takového zahradního domku i dočasně nastěhovat a vychutnat si tak letní dny přímo ve své zahradě. Pro tyto účely je ideální zahradní domek H7, který patří k nejlepším výrobkům firmy Palmako. Má prodloužený štít, který umožňuje posezení i za deště.

Jiný typ může sloužit jako malá dílna a skladiště nářadí, nástrojů a různého materiálu. Rovněž jsou druhy domků, které lze využít jako prodejní stánek.

Oblíbené jsou dětské zahradní domky, ve kterých si vaše děti mohou užívat dětských her a například v létě přespávat se svými kamarády. Pro děti je radost, mít vlastní zastřešené místo na hraní. A dřevo je dřevo, plastové malé napodobeniny nejsou to pravé. K dětskému zahradnímu domku můžete ještě přistavit skluzavku nebo prolézačku a koutek pro vaše ratolesti bude dokonalý.

Zahradní domky a domky na nářadí najdete na stránkách Domky-herold.cz.

Domky na nářadí


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Domek - Autor: Jana Horáková28. 2. 2021




CLUB ŽENA


Lifestyle