Dřevěné brikety

Dřevěné brikety

Kategorie: PRAKTICKÉ

Jistě si rádi posedíte s šálkem čaje nebo kávy u krbových kamen. Vždyť takový způsob vytápění je nejen příjemně nostalgický, ale i úsporný.



Topení dřevem patří stále k nejlevnějším možnostem, ať topíte dřevěnými peletkami, pilinami nebo dřevěnými briketami. Ty jsou k dostání v supermarketech, hobby centrech nebo obchodech s palivem. Nejvýhodněji je však pořídíte na internetu. Dřevěné brikety nejvyšší kvality dodává společnost, která patří k nejpřednějším internetovým prodejcům pevných paliv v ČR.

Zákazníkům nabízí bohatý výběr dřevěných briket nejrůznějších druhů. Pokud si objednáte alespoň jednu paletu, budete mít dovoz zdarma, ať je to kdekoliv v republice. Topit dřevěnými briketami od firmy Optimop se vyplatí z mnoha důvodů. Zejména mají nejvyšší kvalitu a výhřevnost a jelikož při jejich výrobě nejsou používána žádná pojiva ani příměsi, je topení ekologické. Vyrábějí se lisováním biomasy, kterou tvoří především piliny a hobliny.

Dřevěné brikety

Úspornost při topení dřevěnými briketami je mnohem větší v porovnání s plynem nebo elektřinou. Za jednu topnou sezónu můžete uspořit v porovnání s fosilními palivy až desítky tisíc korun. Dřevěné brikety RUF, kterým se také někdy říká pilinové brikety nebo brikety válcového tvaru, jsou snadno skladovatelné a dobře se s nimi manipuluje při přikládání do kamen či krbu.

Brikety od firmy Optimtop jsou použitelné pro topení ve všech kotlech, kamnech i krbech. Široký sortiment zahrnuje mnoho druhů a tvarů dřevěných briket.

Oblíbené jsou válcové brikety ze smrkového či borového dřeva, dále prvotřídní brikety RUF ze 100% bukového dřeva. Ty vynikají vysokou hodnotou slisování v kombinaci s kvalitní dřevní hmotou z bukového dřeva a s jemnou frakcí zajišťující delší dobu hoření a minimum popela. Tvar brikety je zárukou rovnoměrného ohořívání po celé ploše. Výborné jsou také brikety PUK vyrobené z čisté směsi smrkových a borovicových hoblin, nebo válcové brikety ze směsi listnatých dřevin - ty jsou vhodné do krbů.

Firma Optimtop vyhlašuje často akce na dřevěné brikety, ke kterým patří právě doprava zdarma již při objednání jedné palety. Nejlevnější nabídky využijte mimo topnou sezónu, nejlépe od května do července.

Dřevěné brikety
 


facebook   Doporuč přátelům




CLUB ŽENA


Lifestyle