Dřevostavby se staly moderním trendem bydlení

Dřevostavby se staly moderním trendem bydlení

Kategorie: PRAKTICKÉ

Jak se zdá, dřevostavby se v českých luzích a hájích skvěle uchytily a pro mnoho lidí se staly novou generací bydlení, která skýtá mnoho výhod, oproti zažitým standardům ve zděných domech. 



Dřevostavby se pro účely rodinných domů využívají po celém světě, ovšem moderní technologie jejich vývoj urychlily a to způsobilo, že jim i u nás dávají lidé mnohdy přednost.

Dnešní moderní dřevostavby již nemají co dočinění se starými sruby, jejichž vzhled je často velmi luxusní a laik by moderní dřevostavbu od zděného domu rozeznal jen stěží. I přesto tu však rozdíly jsou a to takové, které hrají dřevostavbám do karet. Jedním z hlavních rozdílů je cena a rychlost výstavby. Mnoho lidí se bojí realizace rodinného domu, protože se obává, že se bude stavět příliš dlouho a tím se pro ně stane nevýhodným.

Dřevostavby se staly moderním trendem bydlení

U dřevostaveb je doba realizace velmi krátká a pořizovací náklady nízké. Skvělé řešení nabízí společnost HP DOMY s.r.o., která nabízí moderní dřevostavby jako bungalovy i velké klasické domy a každou stavbu má dokončenou do 3 měsíců. To je vhodné pro rodiny, které hledají nové bydlení a nechtějí do starého domu nebo čekat na výstavbu domu zděného.

Skvělé vlastnosti

Velice pevná konstrukce z KVH hranolů zajišťuje dřevostavbě stabilitu a velmi dlouhou životnost. Tento způsob bydlení je moderní, ekologický a velmi úsporný. Dřevostavba se staví suchou cestou, není u ní třeba vyčkávat na vysychání materiálu. Skvěle izoluje, to ušetří mnoho peněz za vytápění, mohou za to vysoce kvalitní izolační materiály.

Potěší zde také zpráva, že si můžete na stejné zastavěné ploše užít mnohem více místa, jelikož mají dřevostavby, ve srovnání se zděnými domy, velmi štíhlé obvodové zdivo. Nabídnou i skvělou hlukovou izolaci a moderní interiér. Staví se zejména dřevostavby na klíč, ale nabízí se i možnost výstavby dřevostavby na míru.

Dřevostavby se staly moderním trendem bydlení


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle