Fotopast zachytí to, co byste vy nezachytili

Fotopast zachytí to, co byste vy nezachytili

Kategorie: PRAKTICKÉ

Jak vyfotit zvěř v přírodě, aniž by vás zpozorovala nebo odhalit nevítaného návštěvníka vašeho pozemku? Použijte fotopast.



Fotopasti jsou unikátní zařízení, která dokáží zachytit zloděje nebo zvěř, aniž by přítomnost fotopasti zaznamenali. Fungují na základě pohybu, čímž se spustí a zachytí tak případného zloděje nebo zvěř. Proto se fotopasti používají například k ochraně majetku, ke sledování pohybu zvěře, ale i k usvědčení pachatelů krádeží dřeva a vánočních stromků.

Jaké fotopasti je vhodné vybírat

Poslední novinkou, která je nejlepší fotopastí na zloděje i zvěř je Fotopast BUNATY FULL HD + 8GB. Při zakoupení dostanete zdarma kartu a baterii  a výhodou je kvalitní český manuál. V současné době je to jediná fotopast kombinující skvělé maskování s minimem lesklých ploch na přední části fotopasti. Přístroj zaměříte laserovým ukazovátkem a co budete chtít snímat vidíte na přehledném displeji na zadní straně fotopasti. Odpadá tak nepřesné odhadování, kam fotopast nasměrovat jako je to u ostatních značek, které mají displej na přední části.

Fotopast zachytí to, co byste vy nezachytili

Ještě sofistikovanějším modelem je fotopast BUNATY FULL HD GSM, ke které obdržíte kartu 16GB a baterii zdarma. Tato fotopast s GSM modulem a podporou GPRS umí odesílat fotografie na email nebo mobilní telefon. Díky anténě a polohovacímu kloubu se fotopast může sklápět a maskovat. Ostatní vlastnosti jsou shodné s předchozím typem. Tato fotopast je ideální pro potřeby ochrany majetku v průmyslových objektech, parkovištích, ulicích či rizikových zákoutí měst a obcí, stejně tak u rodinných domů, ale i pro lesníky k vyfocení zlodějů dřeva či vánočních stromků nebo k zachycení pohybu zvěře.

K velice oblíbeným fotopastím na celém světě patří fotopast značky BROWNING Range Ops XR Series. Je ideální pro myslivce a milovníky přírody, neboť zachytí pohyb na vzdálenost 15 m a více. Obsahuje i video se zvukem a nastavitelnou rychlost spínání, které může pořídit až 4 snímky během dvou sekund. Fotopast je kvalitně zpracovaná a odolává i drsným přírodním podmínkám.

V eshopu e-fotopast.cz najdete celou řadu další fotopastí nejrůznějších značek a vesměs za  přijatelné ceny. Pokud potřebujete fotopast jen na určitou dobu, můžete se některé z nich i zapůjčit.

Fotopast zachytí to, co byste vy nezachytili
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle