Lavičky

Lavičky

Kategorie: PRAKTICKÉ

Venkovní lavičky poskytují příjemné posezení, ať už je to v parcích, podél veřejných pěších zón nebo v soukromí na zahradě. Lavička vždy láká k odpočinku, k pozorování kolemjdoucích, četbě, rozhovoru nebo jen tak k zamyšlení.



Ne každá lavička se hodí všude. Každé prostředí vyžaduje své, tak i například betonová či ocelová, která může klidně poskytovat sezení ve městě, by nebyla příliš vhodná do zahrady nebo do lesoparku. Naopak celodřevěné lavičky, jaké vídáme například na odpočívadlech u cyklotras nebo horských značených cest, jsou právě jedinečné v ryze přírodním prostředí.

Výroba laviček je specialitou společnosti KOVO-ART, která nabízí široký sortiment městského mobiliáře a zahradního nábytku. Hlavní náplní jsou především lavičky všech druhů. Ať už jsou to parkové lavičky, lavičky kovové, litinové, betonové a různě kombinované. Do městského mobiliáře patří pak ještě také odpadkové koše, stojany na kola, ozdobné litinové sloupky, ale i různá vybavení dětských hřišť. I na tyto věci se společnost zaměřuje, ovšem hlavním produktem jsou lavičky.
V letošním roce přišel výrobce s novou řadou zajímavých designových provedení - u segmentů kovových a ocelových. Speciální nabídku tvoří lavičky s recyklovaným plastem, které mají dlouhou životnost bez zvláštní údržby. Plastové sedáky i opěradla jsou nenasákavá, lze je snadno čistit a dlouho vydrží bez zvláštní údržby. Lze si vybrat z různých barev a navíc je recyklát levný i šetrný k životnímu prostředí.

Do měst i obcí se perfektně hodí zejména betonové lavičky s dřevěnými sedáky i opěráky. Betonové podstavce mají neomezenou životnost a dřevěné fošny lze po čase snadno vyměnit. Podobně praktické jsou i kovové a ocelové lavičky. Masivní prkna s kvalitní povrchovou úpravou se použijí tam, kde je umístění v zámeckých zahradách a parcích. I tyto parkové lavičky mohou být celoročně ve venkovních prostorách.

Města, obce, ale i jednotlivci mohou využít nabídku společnosti KOVO-ART a vybírat si z bohatého sortimentu pohodlně na internetu na webových stránkách e-shopu kovo-art. Najdete zde jak obrázky jednotlivých výrobků, tak jejich popisky a aktuální ceny.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle