Mobilní klimatizace Remko vám uleví v parných dnech

Mobilní klimatizace Remko vám uleví v parných dnech

Kategorie: PRAKTICKÉ

Přemýšlíte, jak ochladit kancelář či pokoje ve vašem bytě? Nemůžete si dovolit centrální klimatizaci ať už kvůli ceně či nutnosti stavebních úprav?



Pořiďte si mobilní klimatizace Remko! Mobilní klimatizace jsou výborným řešením do panelákových bytů, historických zástaveb a dalších prostor, kde je nemožná či náročná instalace stacionární jednotky.

Mobilní klimatizace je možné zapojit bez stavebních úprav, ihned je začít používat a manipulace s nimi je opravdu jednoduchá. Díky tomu je lze používat jen po nejteplejší dny v roce a na zimu jednoduše uklidit. Nemluvě o jednoduchém přesouvání z místnosti do místnosti dle toho, kde zrovna chcete mít příjemný chládek.

Proč zvolit klimatizace Remko?

Mobilní klimatizace Remko jsou tím nejlepším možným řešením, jak ochladit místnost. Jsou založené na německých technologiích, vyznačují se kvalitou a elegantním designem. Navíc obsahují automatický výparník, který vám usnadní celý provoz klimatizace. Díky automatickému výparníku nemusíte řešit vestavěné nádoby ani odvod vzniklého kondenzátu hadičkou. Mobilní klimatizace Remko mají také díky speciální vnitřní konstrukci nižší hlučnost a vyšší životnost, na rozdíl od jiných neznačkových konkurenčních klimatizací.

Na co se při výběru klimatizace zaměřit?

Pakliže plánujete nákup mobilní klimatizace, zaměřte se na vzduchový výkon, který určuje, jak rychle je rozváděn chladný vzduch po místnosti a tedy jak moc pocítíte účinek zapnuté klimatizace. Vzhledem k tomu, že se chladný vzduch drží dole, je dobré zakoupit klimatizaci s otočnými lamelami. Díky tomu můžete nechat vzduch vyfukovat směrem k protilehlému rohu místnosti a chladný vzduch se rozprostře do celého prostoru. V případě vodorovných lamel k rozprostření nedochází a vy můžete pociťovat chlad například jen na nohou a horko po zbylé části těla vás bude trápit dál.

Mobilní klimatizace jsou v parných dnech zkrátka skvělým pomocníkem. Zakupte si je i vy a nebudete litovat.

Mobilní klimatizace Remko vám uleví v parných dnech
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle