Potřebujete akutně vyřešit Vaši finanční situaci? Pomůže bezpečná nebankovní půjčka

Potřebujete akutně vyřešit Vaši finanční situaci? Pomůže bezpečná nebankovní půjčka

Kategorie: PRAKTICKÉ

Peníze na účtu můžete mít již do hodiny od odeslání žádosti. Podmínky, podle kterých si půjčujete, jsou shodné s těmi, se kterými se setkáte u bankovních úvěrů.



Navíc, vše zvládnete online, nemusíte nikam chodit a nikdo nebude chodit k Vám.

Přesně takovou nebankovní půjčku nabízí Kouzelná půjčka, která poskytuje peníze vždy dle zákona o spotřebitelském úvěru (tj. stejný zákon, podle kterého půjčují spotřebitelské úvěry jednotlivé banky). Na rozdíl od jiných nebankovních společností, které peníze půjčují dle občanského zákoníku (ten klientům nenabízí vysokou míru ochrany), u Kouzelné půjčky máte jistotu toho, že:

  • se předem dozvíte celkové náklady spojené s úvěrem. Přesně víte, kolik přeplatíte, jaké jsou poplatky spojené s částkou a jakou úrokovou sazbou je Vaše půjčka úročena (toto Vám Kouzelná půjčka řekne prostřednictvím ukazatele RPSN)
  • po Vás nebude vyžadováno ručení směnkou či podpis rozhodčí doložky (tyto dvě metody používají nesolidní nebankovní společnosti k tomu, aby mohli zákazníka snáze připravit o peníze
  • nemusíte ručit nemovitostí a stejně tak po Vás nebude vyžadován ručitel
  • komunikace s Kouzelnou půjčkou nebude probíhat prostřednictvím tzv. barevných linek, jež jsou zpoplatněny speciální (dražší) sazbou

Kouzelná půjčka se dočkala chvály od nezávislých odborníků

Kromě toho, peníze si půjčujete u společnosti se sídlem v České republice, stejně tak místo řešení případných sporů je v České republice (některé nebankovní společnosti působící v České republice mají sídlo např. v Lotyšsku či Velké Británii, kde se také nachází místo řešení případných sporů). S ohledem k těmto faktorům, plus dalším výhodám, které půjčka od této společnosti přináší, se produkt Kouzelné půjčky umístil na 2. místě velkého porovnání nebankovních půjček, které v první polovině tohoto roku zhotovili analytici webu Bankovni-poplatky.com. Důležité je zmínit, že Kouzelná půjčka jako jediná z 3 nejlepších společností poskytuje novým klientům půjčku ve výši 10 000 Kč.

Obraťte se s důvěrou na Kouzelnou půjčku

V případě, že nyní akutně řešíte krátkodobý nedostatek financí, obraťte se s důvěrou na Kouzelnou půjčku. Peníze získáte velmi rychle, a jak již bylo několikrát zmíněno, za transparentních podmínek dle zákona o spotřebitelském úvěru.

Potřebujete akutně vyřešit Vaši finanční situaci? Pomůže bezpečná nebankovní půjčka
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle