Překladatelská agentura

Překladatelská agentura

Kategorie: PRAKTICKÉ

Na světě je téměř 7 tisíc jazyků, Evropská unie z nich využívá aktivně 23. Ačkoliv má většina zemí jen několik úředních jazyků, je celá řada situací, kdy se bez těch nejdůležitějších neobejdeme.  



Pro lidskou populaci je důležité komunikovat v celé škále jazyků, aby mohla rozkvétat mezinárodní spolupráce. Ale ne každý z nás ovládá cizí jazyk tak dokonale, aby jej mohl využít např. při uzavírání smluv mezi obchodními partnery.

Ať už jde o důležitý obchod mezi velkými společnostmi z různých zemí, tlumočení na schůzce nebo technický překlad textu, vždy přijde vhod profesionální překladatelská agentura, která zajistí vysoce kvalitní a přesné služby za přijatelnou cenu. V České republice je mnoho společností zaměřených na překlad, ale málokterá se může pochlubit téměř 30 letým působením a pokrytím více než 60 světových jazyků.

Překladatelské a jazykové centrum PRESTO

Zatímco si u krátkých a nedůležitých překladů vystačíme se slovníkem nebo překladačem, důležitá soudní jednání, obchodní záležitosti a tlumočení, je vhodné nechat na profesionálech. Agentuře Presto se za dlouhou dobu působení povedlo to, že dokázala shromáždit vysoce vzdělané překladatele a tlumočníky, aby vám za nízké ceny poskytli odborné služby. Bez nadsázky se jedná o jeden z nejlepších poměrů ceny a kvality. Agentura disponuje certifikací a díky komplexním službám je schopná zajistit i individuální požadavky.

Pro studenty i vaší firmu

O kvalitě služeb svědčí nejen certifikace, ale i reference. Agentura Presto provádí překlady pro Evropský parlament, Úřad vlády ČR a další významné instituce. Aby pokryla vysokou poptávku, spolupracuje s více než 5000 překladateli. Jestliže nepatříte mezi velké společnosti, nemusíte se bát na agenturu obrátit, zajistí vám i drobné překlady studijních materiálů a zpracuje jakékoliv další zakázky z tohoto oboru.

U firem je velmi oblíbený technický překlad z češtiny do ruštiny a dalších jazyků. Jestliže hledáte dlouhodobého partnera pro zajištění překladů a tlumočení, agentura je schopná zajistit spolupráci, která bude naprosto flexibilní a výhodná pro obě strany.

Překladatelská agentura
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle