Profesionální kalibry a měřidla

Kategorie: PRAKTICKÉ

Strojírenské podniky, kovoobráběcí dílny a profesionální řemeslníci, to vše jsou subjekty, které ke své práci potřebují profesionální nástroje pro obrábění kovů.



Majitelé a obchodní zástupci firem působících v průmyslové výrobě i živnostníci již znají produkty, které si mohou vybírat a objednat prostřednictvím webových stránek www.nastroje.cz.

Dvacetileté zkušenosti s dodáváním prvotřídních nástrojů a měřidel pro obrábění kovů jsou zárukou vysoké kvality a spolehlivosti. Nejvyšší měřítka a požadavky na vysokou kvalitu a dlouhou životnost snese široký sortiment nástrojů pro upínání, soustružení, stejně tak frézy na kov, vrtáky na kov či závitníky, nebo příslušenství, jako jsou kalibrovaná měřidla i kalibry.

Široký sortiment fréz obsahuje tvrdokovové frézy pro obrábění běžné oceli, ale i hliníku, mědi a dalších kovů. Špičkové jsou frézy z monolitního tvrdokovu, které jsou určeny pro náročné operace a pro nejrůznější druhy materiálů, od nerezu, přes titan, inocel a Nimonic, hliník, měď až po plasty. Nejvyšší parametrů dosahují i frézy s vyměnitelnými břitovými destičkami, frézy pro výrobu forem a zápustek či frézy pro kalené ocele.

Tvrdokovové frézy jsou určeny k obrábění železných i neželezných materiálů a jsou zárukou dokonalého obrábění při zachování dlouhé životnosti. Dokáží nebývalé úběry materiálu, což vede ke snížení výrobních nákladů.

Nabídka vrtáků představuje širokou paletu výrobků zhotovených převážně z oceli, jejichž vlastnosti jsou voleny podle vrtaného materiálu. Tvrdokovové vrtáky jsou odolné při vrtání do železa, litiny, hliníku a dalších kovů. Pro vysoce výkonné vrtání oceli se používají speciální vrtáky, které lze rovněž objednat, a to v řadě Economy line a Power line, s vnitřním chlazením, i bez něho, rovněž tak v různých průměrech a délkách.

Obdobnými vlastnostmi vynikají také závitníky sloužící k vyřezání vnitřních závitů ve válcovém otvoru. Obvykle se používá sada tří závitníků, kterými po upevnění do vratidla postupně vyříznou požadovaný závit. Závitníky jsou zakaleny na vysokou tvrdost a vyrobeny jsou buď z nástrojové oceli nebo z oceli rychlořezné. Během řezání je nutno závitníky mazat, aby se zaručila jejich co nejdelší životnost.

Pro precizní kovoobrábění je třeba používat kvalitní a přesná mikrometická měřidla, posuvná měřítka, hloubkoměry, výškoměry, kalibry a další příslušenství, které je pro přesné a kvalitní obrábění kovů nezbytné. Kalibry vám ukáží, zda porovnávaný rozměr odpovídá vašim požadavkům. Kalibry jsou nabízeny v různých variantách a pro nejrůznější účely a stejně jako ostatní nástroje i příslušenství pro obrábění kovů jsou na skladě připraveny k okamžitému dodání.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle