Těsnění prostupů

Těsnění prostupů

Kategorie: PRAKTICKÉ

Řada lidí dává přednost výstavbě vlastního domu před bydlením v podnájmu. Každé stavbě, ať je to rodinný dům, průmyslový objekt nebo obchodní centrum, předchází vybudování inženýrských sítí. Tím je myšleno napojení na vodovodní řad, na elektrické kabely, plyn, kanalizaci atd.



Aby bylo možné všechny tyto nezbytné zdroje energie a součásti stavby propojit a zavést do budoucího objektu, musí být pro ně zhotoveny prostupy. Jelikož se prostupy zalijí betonem při budování základové desky, je nesmírně důležité jejich dokonalé utěsnění. Správné těsnění prostupů má za účel zabránit průsakům vlhkosti, či průniku vody nebo plynu dovnitř budovy. Proto se nevyplácí použít nesprávné nebo levné a nekvalitní těsnění. V konečném důsledku tento postup totiž mnohdy vede ke škodám a mnohem vyšším nákladům. Vyplatí se použít nejen správné a kvalitní těsnění prostupů, ale zaměřit se i na jeho životnost.

Těsnění prostupů

Optimálním řešením je použití prověřených a vysoce kvalitních těsnících systémů, které dodává na trh společnost GONAP. V jejím sortimentu si vybere každý řemeslník a firma kvalitní a dokonalé produkty, které jsou určeny k utěsňování prostupů podlahami, zdmi, stropy. Ať už jimi prochází vodovodní či plynové potrubí, odpady z kuchyní, koupelen, záchodů, umýváren nebo elektrické kabely tzv. husími krky. Pro každý z těchto prostupů jsou určeny speciální varianty produktů, jako pryžové těsnící manžety, těsnící řetězy (link seal), prstencová těsnění atd. Nejvyšší kvality dosahují těsnící systémy INTEGRA. Na společnost GONAP se můžete obrátit i v případě, že potřebujete řešit nestandardní prostupy, pro které vám zhotoví i netypická řešení na míru, podle dané situace a vašich představ.

Standardní sortiment zahrnuje nejrůznější těsnící manžety, plošná těsnění a chráničky. Pro potrubní systémy společnost vyrábí spojky potrubí, zátky pro dočasné uzavření přívodu vody či plynu, těsnící límce, ale také různé průlezy a poklopy. U vodoinstalatérů jsou hodně žádána těsnění s ocelovou vložkou.

Jakékoliv těsnící systémy vám společnost na základě bohatých zkušeností může navrhnout a vyrobit na zakázku.

Těsnění prostupů
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle