Víme, kde dnes dávají Vaše oblíbené jídlo

Víme, kde dnes dávají Vaše oblíbené jídlo

Kategorie: PRAKTICKÉ

Dnes pro Vás máme jeden dobrý tip na výtečný oběd, přesně tak, jak jej máte rádi. Vzdálený je Vám z této stránky pouze pár kliknutí myší. Pokud už máte místo Vašeho dnešního oběda pevně dáno, nezoufejte, dáme Vám tipy i na celý týden dopředu.



Portál www.menicka.cz pro Vás pravidelně aktualizuje nabídku denního menu v 86 městech České republiky. Zde se dozvíte, kde dnes vaří Vaše oblíbené jídlo, za kolik se v jednotlivých restauracích ve Vašem městě můžete najíst, otevírací dobu restaurací, dobu podávání poledního menu, jejich kontaktní údaje a to, jestli svým hostům umožňují připojení k WI-FI síti. Součástí profilů jsou i fotografie interiéru jednotlivých podniků tak, abyste věděli, do jakého typu restaurace jdete Vy a Vaši společníci jíst, plus možnost rezervace stolu.

Jídlo na dnešní den i celý týden

Součástí detailu každé restaurace je nejen nabídka dnešního denního menu, ale nabídka denního menu na celý týden. Snadno si tedy naplánujete, kam vezmete na oběd Vaše přátele, rodinu či obchodní partnery. Týdenní menu si snadno můžete vytisknout, poslat e-mailem nebo přiřadit do Vaší RSS čtečky tak, abyste byli pravidelně informování o denních menu Vámi vybraných restaurací.

Denní menu na počítači i mobilu

Nabídka denního menu portálu Menicka.cz je Vám k dispozici nejen v „desktopové“ verzi, ale také prostřednictvím mobilních aplikací pro platformy Android i iOS.

Jste majitelem restaurace? Staňte se součástí webu Menicka.cz

Vyzkoušejte tedy ještě dnes služby portálu Menicka.cz. Pokud jste majitelem restaurace, využijte možnosti přidání Vašeho zařízení do nabídky portálu Menicka.cz. Více o výhodách zařazení do nabídky portálu najdete na této stránce.

Víme, kde dnes dávají Vaše oblíbené jídlo
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle