Zakrývací plachty, stínící sítě

Kategorie: PRAKTICKÉ

Jistě jste někdy potřebovali něco zabezpečit před nepřízní počasí. Zejména chataři a chalupáři, kteří si dělají zásoby palivového dřeva, nebo ten, kdo chce své auto zakrýt a uchránit ho před kroupami.



Nebo máte rozestavěnou garáž či dům, který ještě nemá střešní krytinu. Ovšem nejen fyzické osoby potřebují zakrývací plachty k ochraně svého majetku.

Zrovna tak i firmy, které zakoupí nový stroj a nemají ještě dobudované místo pro jeho instalaci, musí jej něčím na dvoře uchránit například před deštěm nebo sněhem. Podobné potřeby mají i majitelé a správci tenisových kurtů, železniční přepravci, kteří musí zakrýt vagón s přepravovanými stroji, automobily či jakýmkoliv materiálem. Pro všechny tyto subjekty, ale i pro další příležitosti zhotovuje a dodává zakrývací plachty společnost Plachty Štěpáník. Firma má již dlouhou tradici a bohaté zkušenosti, takže pro ni i speciální požadavky v tomto oboru nejsou problémem. Zhotovuje standardní zakrývací plachty, ale vyrábí zakrývací plachty, stínící sítě a další výrobky i na zakázku podle zadání zákazníka.

Plachty a sítě od prověřené firmy

Spokojení klienti znají firmu Štěpáník již od r. 1995. Oceňují u ní zejména naprostou kvalitu, spolehlivost a ochotu vyrobit jakoukoliv plachtu na míru podle konkrétního přání zákazníka. Své sídlo a kamenný obchod má společnost v obci Chvalčov, kterou najdete cca 2 km od Bystřice pod Hostýnem v okrese Kroměříž. Obchod je otevřen vždy po celý týden od 7:30 do 15:30, ovšem objednávky lze zasílat prakticky NON STOP. Stačí vám k tomu zobrazit si v pohodlí svého domova webové stránky společnosti a vyplnit příslušný formulář. Můžete si ovšem zhotovení plachty objednat i e-mailem, faxem nebo telefonicky po dobu otevření obchodu.

Společnost Štěpáník ovšem nevyrábí pouze zakrývací plachty. Můžete si u ní objednat třeba stínící sítě na ploty, ale i zdánlivě nesouvisící sortiment, jako jsou například reflexní vesty, které jsou dnes již povinnou výbavou řidičů. Reflexní vesty pomáhají nejen ke zviditelnění řidičů při jeho pohybu mimo automobil za snížené viditelnosti, ale i motorkářům, cyklistům nebo pracovníkům provádějícím silniční úpravy.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle