Čeští turisté znovu objevili krásu Bulharska a jeho pláží u Černého moře

Čeští turisté znovu objevili krásu Bulharska a jeho pláží u Černého moře

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Bulharsko, je hned po Chorvatsku, druhým nejoblíbenějším cílem dovolené českých turistů. Vydejte se i vy za krásami této balkánské země a prožijte dovolenou plnou odpočinku, sportu i nevšedních zážitků.



Se zájezdy cestovní agentury New Travel.cz prožijete dovolenou v nejlepších letoviscích Bulharska, užijete si vodní sporty na pobřeží, ale také fakultativní výlety do historických měst na pobřeží i ve vnitrozemí, do krasových jeskyní či zábavních parků.

Dovolená v Bulharsku je skvělou volbou, pokud plánujete rodinnou dovolenou nebo pobyt s přáteli. Velkou výhodou bulharských letovisek je jejich výborná dostupnost vlastním autem i příjemné ceny ubytování. Rezervujte si své zájezdy do Bulharska právě teď a prožijte nevšední dovolenou s vašimi blízkými. Všechna bulharská letoviska jsou krásná, ale oblíbená a vyhlášená jsou především tři letoviska, Primorsko, Slunečné Pobřeží a Zlaté Písky.

Primorsko

Jedním z nejoblíbenějších letovisek Bulharska je bezesporu Primorsko, které díky velkému počtu českých obyvatel, výborným místem pro dovolenou českých turistů. Nejenže se zde domluvíte pohodlně česky, ale nachází se zde také české informační centrum i české jídelní lístky. Celé letovisko Primorsko se nachází na malebném poloostrově na východním pobřeží Bulharska a díky své poloze je ideálním místem pro výlety do Burgasu.

Bulharsko

Slunečné Pobřeží

Největším a také jedním z nejznámějších letovisek Bulharska je Slunečné pobřeží rozkládající se nedaleko Burgasu na východě Bulharska. Zájezdy na Slunečné Pobřeží jsou velice oblíbené a letovisko je vyhledávanym cílem nejen českých turistů, díky svým nádherným plážím, komfortním hotelům a výborným službám, které vám zajistí příjemnou dovolenou na plážích Bulharska.

Dovolená na Slunečném Pobřeží je vhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro mladé cestovatele či seniory, kteří si mohou užívat dlouhé procházky po pobřeží, výlety do Burgasu nebo klidné chvíle v malebných kavárnách.

Zlaté Písky jsou opravdu zlaté

Zlaté Písky, to je čtyři kilometry dlouhá písečná pláž, moderní hotely a průzračné moře, které skýtá ideální podmínky pro plavání, vodní lyžování i plachtění. Zlaté Písky se staly velmi oblíbeným cílem dovolené evropských turistů nejen svým jemným pískem a velmi čistým mořem, ale také bohatým kulturním životem a kvalitními službami, které vám zajistí krásnou dovolenou v Bulharsku.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle