Dovolená pro seniory

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Vydat se na dovolenou k moři, na jaře nebo na podzim, je sázka na jistotu, klid a pohodu. Pláže nejsou přeplněné turisty, rodinami s výskajícími dětmi a přitom je na podzim moře krásně vyhřáté horkým letním sluníčkem. Na jaře se zase příroda probouzí a zejména středomoří se proměňuje v kvetoucí barevnou zahradu.
 



To vše je jako stvořené pro seniory, kteří touží po klidné dovolené naplněné odpočinkem i poznáváním cizích krajů. Takovou ideální dovolenou zajišťuje cestovní kancelář Delfín travel. Kancelář organizuje dovolené pro seniory starší 55 let. Vytváří optimální podmínky šité na míru starším, ale stále aktivním, turistům. Dovolená pro seniory je určena zájemcům o pobyt u moře v období mimo hlavní sezónu, konkrétně na jaře a na podzim. Díky dotačnímu programu španělské vlády, na který tento projekt navazuje, jsou ceny těchto zájezdů velice příznivé.
Dovolenou pro seniory pořádá cestovní kancelář Delfín travel do pěti destinací, které zaručeně okouzlí i zkušené cestovatele. Jedná se o španělská letoviska v Andalusii, ostrov Menorca a středisko Marmenor, dále jde o Albánii a italský ostrov Sicílie.

Program zájezdů je uzpůsoben tak, aby maximálně vyhovoval osobám starším 55 let. Jednotlivé destinace jsou vybrány pečlivě právě s ohledem na potřeby seniorů a péče delegátů je nadstandardní a nepřetržitá. Již při odbavení na letišti v Praze, u kterého je delegát cestovky přítomen, vám ochotně vysvětlí vše, co je ke klidnému odletu potřeba. Ubytování ve všech destinacích je komfortní.
Dovolené pro seniory se mohou za příplatek zúčastnit i osoby nedosahující této věkové hranice. V případě španělských destinací je možný doprovod jedním dalším cestujícím libovolného věku. K dosažení dotované ceny, u zájezdu na Sicílii, musí být alespoň jeden účastník starší 55 let a může ho doprovázet libovolný počet dalších osob bez ohledu na věk.

 

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle