Nejkrásnější místa Kapverdských ostrovů

Nejkrásnější místa Kapverdských ostrovů

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Snili jste někdy o dovolené na exotickém ostrově s dlouhými plážemi, vysokými palmami a průzračným mořem, které láká k radovánkám v jeho jemných vlnách?



Pak využijte zájezdy cestovní agentury New Travel.cz a vydejte se za krásami Kapverdských ostrovů, které jsou ideálním místem pro rodinnou dovolenou, stejně jako pro pobyt s přáteli či partnerem.

Toto kouzelné souostroví tvořené 15-ti ostrovy již učarovalo nejednomu cestovateli, o čemž svědčí i stále narůstající turistický ruch na těchto ostrovech, které si i přesto zachovávají své kouzlo. Mezi nejkrásnější místa Kapverdských ostrovů, které rozhodně stojí za návštěvu, patří samozřejmě ostrov Boa Vista, Sal, Sao Nicolau, Fogo či Santiago, kde na vás čekají nejrůznější přírodní i kulturní zajímavosti.

Kapverdy

Zajímavá místa ostrova Boa Vista

Vydáte- li se na ostrov Boa Vista, pak vás čeká jedinečná příležitost užívat si ničím nerušený odpočinek i zábavu na slunných písečných plážích, které patří k nejkrásnějším na celých Kapverdských ostrovech, komfort luxusních hotelů i celou řadu zajímavých výletů, které jsou vhodné pro malé i velké.

Milovníci přírody by měli využít nejrůznější kurzy potápění, při nichž lze spatřit mořské želvy a rozmanité mořské živočichy, zatímco vyznavačům klidné relaxace jistě učarují nádherné pláže, jako je pláž Santa Monica, Cabo Santa Maria nebo Paia de Chava, kde na vás čeká spousta slunce, chlazené drinky a příjemná atmosféra typická pro Kapverdské ostrovy.

Kam vyrazit na ostrově Sal?

Dalším z krásných ostrovů Kapverdských ostrovů je ostrov Sal, který je turisticky nejvyhledávanějším a také nejrušnějším místem tohoto souostroví. Kromě malebných letovisek, která jsou ideálním místem pro vaši dovolenou na Kapverdských ostrovech, stojí rozhodně za návštěvu také hlavní město ostrova, Espargos, kde můžete spatřit řadu zachovalým památek a malebná náměstí.

Lákají- li vás spíše přírodní zajímavosti, pak si nenechte ujít návštěvu lávových jezírek Buracona, které jsou opravdovou přírodní raritou, výlet na nejvyšší horu ostrova Monte Grande, Ponta Fiura, druhou nejvyšší horu Monte Leste a také návštěvu malebných oáz.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle