Užívejte si v Luhačovicích krásné přírody, aktivního odpočinku i starořecké wellness

Užívejte si v Luhačovicích krásné přírody, aktivního odpočinku i starořecké wellness

Kategorie: CESTOVÁNÍ

Pokud máte rádi relaxaci, ale i nabitý program na své dovolené, tak Luhačovice jsou pro vás jako stvořené. Luhačovice zaslouženě považovány za kulturní a společenské centrum Jihovýchodní Moravy. Vyplnění volného času mezi lázeňskými procedurami je nedílnou součástí terapie v lázeňství. Užijte si promenádní koncerty, starořecké wellness nebo jezírko lásky!



Kultura

K Luhačovicím neodmyslitelně patří kulturní léto s hudebními a divadelními festivaly a kolonádními koncerty či tanečními večery. Každoročně si užijete prestižní Festival Janáček a Luhačovice a Divadelní Luhačovice. Vyvrcholením koncertů je slavnostní koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR. Každoročně Luhačovice rozezní nejen hudba, ale i řezbářské nástroje v již tradičním setkání Řezbářského sympozia, které se ponese v pohádkovém duchu. Celý týden můžete pozorovat, jak z krásného materiálu vznikají různé pohádkové, filmové nebo divadelní postavy. Co přesně budou mistři řezbáři vyrábět, je zatím tajemstvím.

Luhačovice prameny

Sport a turistika

Luhačovice jsou obklopeny malebnou krajinou chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat. Podél cyklostezky vedoucí od kolonády k Luhačovické přehradě můžete obdivovat jedinečnost staveb architekta Jurkoviče. Pokud jste čerstvě zamilovaní nebo hledáte lásku, vydejte se cestou nad pramenem Ottovka k magickému Jezírku lásky. Podle pověstí je pro štěstí v lásce, manželskou stálost a věrnost potřeba omočit v jezírku levý ukazováček.

Luhačovická přehrada je ideálním místem pro aktivní odpočinek, sportovní vyžití a rybaření. Kolem přehrady vede 3 km dlouhý okruh určený k jízdě na kole, in-line bruslích, nordic walking nebo k procházkám. Služby špičkového fitness centra v hotelu Alexandria**** mohou využít hosté i široká veřejnost.
A pokud chcete více prozkoumat tajemství okolí Luhačovic a Zlínského kraje nechte se inspirovat aktuální nabídkou výletů do okolí.

Zregenerujte se po náročném programu ve starořeckém wellness

Po náročném výletě načerpejte novou sílu v největším a nejluxusnějším wellness centru v Luhačovicích v hotelu Alexandria****. K dispozici je překrásný bazén, který vévodí celému prostoru, parní lázeň, bylinková lázeň, solná lázeň, laconium, orientální parní lázeň Rasul, finská sauna, ochlazovací sprchy a ledová studna, terapie různých forem, vůní a barev. Intimní chvíle ve dvou zaručuje nerušené soukromí privátní wellness.

Související články:

Relaxujte a načerpejte novou energii ve wellness centru hotelu Alexandria****

Luhačovickou kolonádu rozezní operní divy i Hudba Hradní stráže a Policie ČR

Relaxujte a bavte se v Lázních Luhačovice!

Za regenerací těla i mysli? Jedině do Lázně Luhačovice

Napijte se luhačovických minerálních pramenů z nového unikátního pohárku Nectarium


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle