Bezpečnostní zábrana – bezpečí dětí

Bezpečnostní zábrana – bezpečí dětí

Kategorie: RODINA

Doma na malé děti hrozí tolik nebezpečí. Jedno z krizových míst představuje schodiště a kuchyň, kde se odehrává většina úrazů. Chraňte svoje děti.

Zabraňte neštěstí

 

Chvilka nepozornosti při hlídání malých neposedů a neštěstí je na světě. Zabraňte neštěstí! Doma na malé děti hrozí tolik nebezpečí. Jedno z krizových míst představuje schodiště, které je zároveň místem častých úrazů. Nejrizikovějším místem v bytě je kuchyň, kde se odehrává většina úrazů!! Stačí jen zašátrat ručičkou na pracovní desce, kde jsme zrovna odložili rozpálenou pánev … Dětská zábrana Porta společnosti Babypoint může zamezit nebezpečnému úrazu vašeho dítěte.

 

Nebezpečné části bytu oddělte malou brankou, za níž si dítě může klidně hrát nebo pozorovat co se děje za ní. Porta je kovová ochranná mřížka vhodná k instalaci místo dveří a k zamezení vstupu na schodiště. Jedinečný mechanismus zavře mřížku téměř sám od sebe, stačí jediný lehký pohyb a mřížka se zaklapne. Zábrana se dá otevírat na obě strany a jejím nadstandardem je systém jištění  ve třech bodech. Pokud by dítě chtělo branku otevřít, muselo by nejprve zvednout páčku, zmáčknout tlačítko a ještě dvířka nadzvednout, což je prakticky nemožné.

 

porta-009.jpg

 

Bezpečnostní zábrana Porta odpovídá stanovené normě a její technické parametry jsou následující:

 

- Rozsah nastavení: 74 – 80,2 cm

- Po dokoupení prodlužovacích nástavců lze použít až na šířku 105,4 cm

- Výška mřížky je 77 cm

- Barva: bílá

 

Výhodou je instalace bez vrtání

 

Pomocí  čtyř  nastavitelných  šroubů  s  plastovou  hlavou se zábrana rozepře mezi zárubně. Instalace je velice jednoduchá, stejně tak demontáž  bez  jakýchkoliv  známek  poškození  zárubní   umožňující transport na jiné místo.

 

zabrana-009.jpg


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle