Chiptuning dostupný pro všechny

Chiptuning dostupný pro všechny

Kategorie: RODINA

Chtěli byste svému automobilu dodat ještě trochu toho výkonu navíc? Nebo jen potřebujete omezit jeho apetit, co se týče spotřebovaného paliva?



V obou případech vám dokáže pomoci chiptuning, který upraví software vaší řídící jednotky a žádným způsobem nebude snižovat životnost vašeho vozu.

Specializovaná firma s portálem Camp-peformance.cz se zabývá problematikou úpravy řídících jednotek již řadu let, během kterých byla schopna upravit svou nabídku služeb přesně podle potřeb svých zákazníků tak, aby vždy vyhověla každému požadavku. V jejím případě nejde o stereotypní zásahy, které neustále opakuje. Tato firma se soustředí na své zákazníky, s každým jedná individuálně a dokáže poradit tak aby byl výsledek pro zákazníka co nejlepší.

Samozřejmostí v oblasti profesionálního chip tuningu, je použití těch nejmodernějších technologií. Díky nim neunikne technikům sebemenší detail vozu, který by si zasloužil jejich péči. Veškeré postupy podléhají dokonalým a v praxi ověřeným úpravám, které z vašeho vozu vymačkají maximum.

Chiptuning dostupný pro všechny

Chiptuning Praha vám zaručuje, že provedené úpravy nebudou nikterak narušovat technický stav vozidla a budou vždy provedeny v rámci jeho mezí. Zároveň se úprava nedotkne životnosti motoru a jeho příslušenství. Emise pak zůstanou, popřípadě se opět dostanou do norem stanovených Evropskou Unií.

I na tento druh služby se vztahuje záruka, a to dvacet čtyři měsíců na provedené úpravy a dokonce deset let na software řídící jednotky. Ten je v případě přemazání vždy k dispozici k opětovnému nainstalování.

Proto neváhejte a svěřte se do rukou opravdových profesionálů. Ty poznáte jedině tak, že se na místo vašeho automobilu budou nejvíce zajímat o vaše potřeby a možnosti samotného vozu. Budou se snažit vašim požadavkům co možná nejvíce vyhovět a dokonale sladit vůz s vaším přáním.

Chiptuning dostupný pro všechny

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle