Dámské i pánské náramky by měly zvýraznit jedinečnost majitele!

Dámské i pánské náramky by měly zvýraznit jedinečnost majitele!

Kategorie: RODINA

Klíčové vlastnosti náramků by měly vždy korespondovat s pohlavím jejich majitele. U dámských náramků je klíčové zdůraznění ženskosti, pánské náramky představují stylový doplněk pro každého muže. Jakým způsobem je při výběru náramků vhodné postupovat a jaké se dnes řadí mezi ty nejoblíbenější?  



Minerální náramky s růženínem utužují partnerskou lásku

Značné popularitě se dnes těší minerální náramky. Každý má přitom poněkud jinou povahu v závislosti na tom, co mají o svém nositeli vypovídat. Dámské náramky jsou často osazeny růženínem, který je symbolem lásky. Současně je zaznamenáno, že působí kladně při úzkostech a neurotických problémech, zbavuje apatie, strachu a zlosti.

Pánské náramky s avanturýnem jsou znamením úspěšného muže

Pánské náramky pro změnu preferují avanturýn, jenž je nazýván kamenem štěstí. Muž s minerálním náramkem s tímto kamenem zvyšuje svoji naději, že bude prosperovat a získá značný majetek. Jeho zásluhou jsou majitelé náramků komunikativnější a jsou schopni lépe vyjadřovat své myšlenky. Rozhodl se váš partner skoncovat se svým nešvarem v podobě kouření? Pak je tento minerální náramek ideálním řešením, protože avanturýn má ideální vlastnosti k tomu, aby pomáhal při odstraňování závislostí.

náramky

Náramky s tyrkenitem zbaví zdravotních potíží

Při výběru minerálního náramku s co nejsilnějšími účinky by nemělo být zapomenuto na tyrkenit, což je kámen z rekonstruovaného tyrkysu. Svému vlastníkovi přináší nejen radost a bohatství, ale především se pomáhá zbavit celé řady zdravotních obtíží. Zapomenout s ním můžete mimo jiné na migrény, revmatismus, šedý zákal i poruchy trávení.

Korálkové náramky se pohodlně nosí

Pro příslušníky mladé i starší generace představují ideální dárek i korálkové náramky, které vhodně doplňují osobnost svého majitele. Korálkové náramky navíc bývají velmi jemné, takže při nošení takřka nejsou cítit.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle