Historie a relax v jednom? Proč ne!

Historie a relax v jednom? Proč ne!

Kategorie: RODINA

Dokonalým způsobem, jak si odpočinout a zapomenout na všední starosti, je návštěva zámeckého hotelu s wellness službami.



Nádherné prostředí historické budovy vám dá pocítit, jak se žije na zámku, a poučit se o historii daného místa. Široká nabídka wellness procedur vám zase umožní dokonalý relax a restartování vlastního těla i duše. Jedním z míst, kde se za pár dní, nebo třeba jen za pár hodin budete cítit jako znovuzrození, je zámek Wichterle ve Slavičíně. V nabídce hotelu jsou i jedinečné pivní lázně.

Zámek Slavičín

Město Slavičín najdete v předhůří Bílých Karpat v jihovýchodní části okresu Zlín. Čistá příroda a krásné prostředí historického zámku jsou dokonalým místem, kde si odpočinout. Původně barokní zámek byl postaven v polovině 18. století na místě starší tvrze. Jeho současná klasicistní podoba byla dotvořena při přestavbě v 19. století a také při citlivé rekonstrukci na zámecký hotel v letech 2018-2019. Vybavení, wellness centrum i gastronomické provozy jsou tak zcela nové. Zámecký park láká k procházkám a ze zámecké kavárny je na něj nádherný výhled. O spokojenost návštěvníků se starají také zaměstnanci restaurace, archívu výborných moravských i zahraničních vín a hlavně wellness centra a pivních lázní.

Odpočinek na pivu

Pivo hraje v péči o tělesné schránky návštěvníků hlavní roli, a to vně jako koupele, i uvnitř v podobě zámeckého ležáku Hugon, který se doporučuje kombinovat s pivní koupelí. Hluboká zámecká sklepení jsou místem, kde se za svitu svíček budete koupat v kádích vyrobených z modřínového dřeva. Horká pivní koupel je doplněna o bylinky a působí pozitivně na látkovou výměnu, vyčištění organismu od škodlivých látek a také na funkci pohybového aparátu. Díky pivní koupeli snížíte stres a napětí a vaše kůže bude dokonale revitalizovaná. Stejně kladný je vliv pivní koupele na kvalitu vlasů.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle