Stylové dětské pokojíčky

Stylové dětské pokojíčky

Kategorie: RODINA

Dětské pokojíčky pro princezny i piráty. Vybavte dětský pokoj až po ty nejmenší detaily.

Proslulá německá značka Haba, která vyrábí hračky, školní potřeby a nábytek pro děti a dospívající, oslovuje své zákazníky především kvalitním zpracováním a materiálem a designovou originalitou. Rodiče, kteří rádi vybavují pokojíčky svých ratolestí nábytkem a doplňky v zářivých barvách, se mohou při zařizování doslova vyřádit. Haba totiž nabízí všechno jen ne šeď a nudu.

 

Vybavit dětský pokoj nábytkem od Haby lze od toho nejdůležitějšího zařízení až po ty nejmenší detaily. V sortimentu nechybějí postele, psací stoly, židle, pohovky, skříně na oblečení, police, věšáky, sedáky, koberce, ale ani osvětlení nebo prostory ke hraní (stany, závěsné systémy, hrací koberečky ad.). Vše je možné pořídit v neutrálních barvách, jako je zelená nebo červená, ale i ve speciálních vzorech a dekoracích zvlášť vyrobených pro holčičky a pro kluky. Tak třeba holčičí pokojíčky je možné vyzdobit jako růžovou zámeckou komnatu, klučičí jako nedobytný středověký hrad nebo opuštěný ostrov obývaný piráty. To všechno je pak samozřejmě možné doplnit množstvím hraček a doplňků.

 

Prostory na hraní

 

detsky-nabytek-009.jpg 

Knight’s tent

 

I udatní rytíři bojující s lítou saní o ruku princezny si potřebují čas od času oddechnout v soukromí. Pro všechny budoucí prince je jako stvořený stan s rytířskými motivy, k němuž je možné dokoupit tematicky sladěné sedáky a opěrky. Bavlna, polyester, průměr 135 cm, výška 210 cm. 

 

 

detsky-nabytek-009a.jpg

Flower Bower

 

Jako na princeznovském trůnu si budou připadat malé slečny, když si budou s kamarádkami povídat nebo hrát na této růžovooranžové sedačce s nebesy. Pěna, dřevěná konstrukce, kovový rám, snímatelný vnější potah z bavlny a polyesteru a nebesa z organzy jsou pratelné v pračce. 

 

 

Sedáky

 

Velmi oblíbené sedací vaky jsou pohodlné a praktické – mají snímatelný a pratelný potah. Jsou navíc tak objemné (průměr je až 1 metr) a tvarově variabilní, že mohou menšímu dítěti posloužit i jako lehátko. Haba nabízí jak velmi půvabné sedáky ve tvaru koule s kytičkami nebo motýli, tak i sedáky ve tvaru zvířátek.

 detsky-nabytek-009c.jpg

Beenbag Paulina

 

Růžový sedák ve tvaru koníka, průměr 55 cm, výška 60 cm. Snímatelný potah z veluru, bavlny a polyesteru, náplň jsou polystyrénové kuličky.

 

Beanbag Summer Butterfly

 

Modrý sedák ve tvaru koule o průměru 1 m, snímatelný potah z veluru, bavlny a polyesteru, náplň jsou polystyrénové kuličky.

 

Osvětlení

 

detsky-nabytek-009b.jpgLustr Malve

 

Lustr v podobě květu přinese za každého počasí do pokoje léto! Žáruvzdorná lampová fólie, březová překližka, bukové dřevo, kovové závěsné rameno. Rozměry: 30 cm, délka závěsu max. 65 cm.


 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle