Tříkolky, koloběžky a odrážedla

Tříkolky, koloběžky a odrážedla

Kategorie: RODINA

Tříkolky, koloběžky a odrážedla jsou spolehlivým způsobem, jak venku zabavit odrostlejší děti a zároveň je naučit něčemu novému.

Ne každé dítě si troufne rovnou na jízdu na kole. Naučit se držet rovnováhu není nic snadného, přechod na kolo tak významně ulehčují právě odrážedla, tříkolky a koloběžky. Když pak dítě poprvé sedne na kolo, nemusí se o něj rodiče tolik bát – s předchozí průpravou je velmi pravděpodobné, že jízda na kole pro něj bude hračka,“ popisuje Ondřej Varga.

Tříkolky Happy Plus pro odrostlejší děti

 

Větší caparty, kteří už kočárkům odrostli, můžete potěšit jiným „přibližovadlem“. Ideálním řešením je tříkolka s vodící tyčí KETTLER Happy Plus. Pro kluky se hodí žlutočervený model Happy Plus Stavitel nebo modrooranžový Happy Plus Surfer. Malé slečny nadělají spoustu parády na růžové koloběžce Happy Plus Princezna. Jako u všech produktů pro děti, i u tohoto modelu kladli konstruktéři KETTLERu velký důraz na výbavu bezpečnostními prvky. Které to jsou?

odrazedla-009.jpg 

Především vodící tyč, při jejímž použití existuje možnost aretace řidítek tak, abyste měli úplnou kontrolu nad tím, kam dítě jede. Řidítka tříkolky je možné vytočit jen do určitého bezpečnostního úhlu, aby nedošlo ke skřípnutí nožiček „řidiče“. Zajímavostí je i vyklopitelný zadní košíček či ruční brzda. Brzda je navíc i v protišlapu. Že váš potomek roste jako z vody? Právě proto má tříkolka prodlužitelný rám, aby mohla růst spolu s dítětem. A také košíček vepředu na všechny dětské nezbytnosti.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle