Dětská zahradní hřiště

Kategorie: DĚTI

Na světě snad není příjemnější zážitek, než se dívat na děti, které si v poklidu hrají. Pokud máte alespoň malý kousek na své zahradě volný, potěšte své děti a pořiďte jim jejich pohádkový koutek.



Odměnou vám bude jejich radost a neopakovatelné štěstí při každodenní podívané na své spokojené děti nebo vnoučata. Výhodou vlastního dětského hřiště je i skutečnost, že se svými ratolestmi nemusíte chodit na veřejná dětská hřiště a ztrácet zbytečně čas.

Zásadou zřizování dětského hřiště je vždy bezpečnost. Proto byste měli dětská hřiště na zahradu vždy umisťovat na místa, která jsou přehledná a své děti zde budete mít stále pod kontrolou. Měli byste na ně vidět i z obytné místnosti, či kuchyně, kde se budete muset zdržovat při přípravě jídla nebo jiné nezbytné činnosti.

Možnosti, jak pořídit dětem dětské hřiště jsou různé. Pokud jste dostatečně zruční, můžete si různé dětské atrakce vyrobit sami. Druhou možností je pozvat si řemeslníka, nebo specializovanou firmu. Ovšem nikdo vám nezaručí tak pestrý sortiment levných dětských dřevěných hřišť jako společnost Jungle Gym. Zároveň se můžete spolehnout na maximální bezpečnost všech výrobků, neboť každý z nich je opatřen bezpečnostním certifikátem.

Snad nejvíce všechny děti milují houpačky. A dětské houpačky vyrábí firma Jungle Gym v takřka v nekonečných variantách. Máte možnost si vybrat houpačky pro jedno i dvě děti, nebo jako součást dřevěné konstrukce, která kromě houpačky obsahuje i žebřík a skluzavku či rozmanité prolézačky, provazový žebřík, šplhací lano atd.

Materiálem je masivní dřevo s plastovými prvky a detaily, což je zárukou stability i dlouhé životnosti. Vedle houpaček se hlavně malé děti nejvíce vyřádí na skluzavce. Zahradní skluzavky vyrábí společnost Jungle Gym v široké škále variant. Použitým materiálem je buď plast nebo laminát. V obou případech, ze kterých si můžete vybrat podle svého uvážení, se jedná o kvalitní zpracování s důrazem na bezpečnost dětí a o pestrou škálu barevného provedení skluzavek. Zahradní skluzavka nemůže chybět u žádného dětského hřiště.

 

 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle