Dětský svět je plný fantazie

Dětský svět je plný fantazie

Kategorie: DĚTI

Dětský svět je plný fantazie a představivosti.Rodiče se snaží prostředí ve kterém žijí jeho děti všelijak upravovat a jejich cílem je, aby dětské pokoje nebyly jenom praktické, ale aby se dítě v tomto prostředí cítilo dobře a bezpečně.



Proto pořizují do dětského pokoje různě barevné koberce, stěny jsou většinou vymalované dětskými veselými motivy a nábytek vůbec je barevný, velikostně přizpůsoben dětem.Použité materiály jsou dobře omyvatelné a lehce odolají „nadměrnému “ namáhání.

Nedílnou součástí dětských pokojů je také jeho osvětlení. Osvětlení můžeme rozdělit na hlavní – většinou větší stropní svítidlo a vedlejší – stolní lampy, nástěnná svítidla a také třeba noční lampičky do zásuvky. Dětská svítidla musí nejen plnit svoji hlavní funkci, tedy poskytovat dostatek kvalitního světla, ale zároveň musí mít dětský design, dětský potisk a vůbec vypadat tak, že jde o součást dětského pokoje, že jde o další hračku. Pryč jsou doby, kdy prodejny nenabízely žádné dětské svítidlo, nebo jenom pár typů, které se od svítidel ostatních odlišovaly snad jenom odvážnější a sytější barvou. V současné době si význam velké nabídky dětských svítidel uvědomují všichni hlavní výrobci a proto je nabídka dětských svítidel momentálně na daleko vyšší úrovni než dříve. Jednou z novějších značek na tuzemském trhu jsou svítidla od výrobce DALBER. Tato firma sídlí ve Španělsku a věnuje se výrobě pouze dětských svítidel. Na českém trhu jsou tato svítidla poměrně krátce, ale i tak si získala oblibu a značka se dobře zapsala mezi spotřebiteli. Dětská svítidla fima DALBER produkuje v tzv. sériích, tedy vždy jsou stejného designu stropní svítidlo, nástěnné a lampička. Vše je velmi kvalitně vyobrazeno v katalogu i na stránkách distributora www.dalber-svitidla.cz, včetně rozměrů svítidla, typu použitého světelného zdroje a také samozřejmě použitého materiálu. Všechny typové série svítidel lze vidět u sebe a tedy si snáze vybrat při výběru vhodného svítidla. Firma DALBER každý rok uvádí na trh nové designové řady svítidel a vždy vychází z právě moderních trendů. Například ihned po vzniku úspěšného televizního seriálu Hannah Montana vznikla řada dětských svítidel s tímto námětem a stala se hned nejprodávanějšími mezi ostatními motivy. Správný rodič většinou zná přání svého dítěte a proto může volit například mezi svítidlem s motivem auta, zvířete nebo postaviček s dílny Disney. Díky tomu, že se firma DALBER specializuje pouze na svítidla pro děti a jejich nabídka je opravdu bohatá, stane se výběr vhodného svítidla někdy až obtížný úkol, třeba pokud svoji ratolest přizvete k výběru a ono si nebude moci vybrat z tak velké nabídky.

Dětská svítidla

Dětská svítidla jsou nedílnou součástí dětský pokojů. Návštěvou internetového obchodu www.dalber-svitidla.cz se můžete inspirovat nebo vhodné svítidlo rovnou zakoupit. Firma Elektro S.M.S. s.r.o. , která tento internetový obchod provozuje je autorizovaným distributorem značky DALBER pro český trh. Většinu těchto svítidel tato firma vede skladem, tedy zákazník po odeslání objednávky má svítidlo doma během 2-3 dní. Firma má také svoji síť maloobchodních prodejen se svítidly, kde lze samozřejmě tyto svítidla koupit nebo objednat. Věříme, že dětská svítidla DALBER budou vítaným doplňkem mnoha dětských pokojů.


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

 Dětské osvětlení do pokoje - Autor: Ivunka8029. 5. 2018
 Světla - Autor: maty8122. 3. 2016




CLUB ŽENA


Lifestyle