Festival Kašpárkohraní s Tomášem Klusem a Michalem Hrůzou

Festival Kašpárkohraní s Tomášem Klusem a Michalem Hrůzou

Kategorie: DĚTI

Největší rodinný mejdan v Čechách, festival Kašpárkohraní letos otevře své brány v Oboře Hvězda na pražském Vypichu. Návštěvníci se můžou těšit například na Tomáše Kluse nebo Michala Hrůzu. 



Chybět nebude ani divadelní scéna pod vedením Adama Halaše s loutkovou pohádkou. Program doplní sportovní a tvůrčí dílny, např. rugby, in-line bruslení, judo, jógu, africké bubnování a další. Festival Kašpárkohraní u příležitosti svého jedenáctého ročníku spolupracuje s dobročinnou organizací Zdravotní klaun. Festival se bude konat za každého počasí a vstup bude zdarma.

Tomáš Klus a Michal Hrůza

Organizátoři Kašpárkohraní vyzývají dětské návštěvníky a jejich rodiče, ať přivítají začátek letošního školního roku v prázdninovém duchu. Divadelní scéna Kašpárkohraní letos nabídne malým návštěvníkům loutkovou pohádku Zuno, připraveno bude také rodinné představení Ireny Andreevy a Teatru Novogo Fronta. Chybět nebude oblíbené klaunské uskupení Squadra Sua s hasičskou groteskou Bomberos. Na Kašpárkohraní se bude možné zapojit také do tvůrčího programu s výtvarnými nebo korálkovými dílnami, děti si budou moci vyzkoušet třeba tvorbu diářů pod vedením The Dandelions.
 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle