RED - hvězdně obsazená akční komedie v čele s Brucem Willisem

RED - hvězdně obsazená akční komedie v čele s Brucem Willisem

Kategorie: FILM

Koncem října přijde do našich kin akční komedie RED, která zaujme už při prvním pohlédnutí na obsazení.



Vedle Bruce Willise, jehož se zbraněmi v ruce při přestřelkách a výbuších vidíme skutečně velmi často, se tu totiž setkáme s herci, kteří spíše než zabité nepřátele a vystřílené náboje počítají své nominace na Oscara. Stačí vyslovit jejich jména a je jasno: Helen Mirren, John Malkovich a Morgan Freeman. Vidět elegantní dámu s Oscarem za roli britské královny, jak si vychutnává střelbu ze samopalu, pozorovat Johna Malkoviche hopsajícího s výbušninami na těle a Morgana Freemana rozdávajícího rány pěstí – stačí se podívat na trailer, abychom se začali pořádně těšit.

RED Bruce Willis

Film v režii Roberta Schwentkeho (Zakletý v čase, Tajemný let) vypráví příběh penzionovaného agenta CIA Franka Mosese (Bruce Willis), který žije poklidně a idylicky na venkově. Až do té doby, než se ho nové vedení CIA rozhodne zlikvidovat. V tu chvíli nastává souboj na život a na smrt mezi špičkovým, ale zestárlým agentem, a celým zbytkem CIA. Název filmu je zkratkou označení Retired Extremely Dangerous (v důchodu, extrémně nebezpečný), a právě takovým se Frank ukáže být. Respektive – nejen on sám, ale i jeho bývalí parťáci – špioni Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) a Victoria (Helen Mirren), kteří se dají opět dohromady. Už tak hvězdné obsazení doplňuje řada dalších skvělých herců: Mary-Louise Parker, Karl Urban, Brian Cox a Richard Dreyfuss.

Premiéru má film 28. října a do kin jej přináší Hollywood Classic Entertainment.

Soutěž

V souvislosti s premiérou filmu vám spolu s distributorem HCE přinášíme soutěž o DVD s filmem Kurýr 3, který je stejného žánru jako RED. Jedno z 5 DVD může být vaše, když odpovíte správně na otázku. SOUTĚŽ NAJDETE ZDE
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle