Hudební duo V+R Akustik

 Hudební  duo V+R  Akustik

Kategorie: HUDBA

V létě letošního roku se dali na společnou hudební cestu dva kamarádi z Napajedel. Víťa Čevela a Rudolf Vybíralík.



Víta Čevela je doprovodný kytarista a skvělý autor hudby i textů. V jeho repertoáru je kolem 32 vlastních písní. Rudolf Vybíralík je doprovodný a solový kytarista a hráč na basové kytary. Začali spolu zkoušet v podkrovním kytarovém studiu R. Vybíralíka a brzy natočili pracovní CD. Nahrávku si poslechl i vynikající hudebník a majitel nahrávacího studia V ve Zlíně Ivo Viktorin a nábídl natočení desky, neboť se mu písně velmi líbily. Osobní známost R. Vybíralíka se špičkovými muzikanty Ivo Viktorinem, Petrem Vavříkem a Marcelem Gabrielem je zavedla v listopadu 2012 do studia.

Autor písní Víta Čevela byl nadšený a CD pod názvem „Čekám na políbení múz“ začalo vznikat. Z původně plánovaných 12 písní se podařilo natočit pouze čtyři, protože došlo ke zdravotní indispozici Vítě Čevely a natáčení muselo být přerušeno.

V+R  Akustik

Přesto se oba muzikanti rozhodli CD vydat a udělat radost svým přátelům, fanouškům a také sobě. Také prosincová vystoupení se posouvají na příští rok, včetně dotočení celého CD.

Desku Čekám na políbení múz je možné získat v Napajedlích ve Zlatnictví Drahokam, nebo na adrese www.madami.cz .popř.na tel.608 600669.

V+R Akustik děkují hudebníkům studia V Zlín za vstřícnost a profesionální přístup při natáčení, Stanislavu Hradilovi za podporu a grafické zpracování, Martinu Tomášovi za produkci a všem známým a fanouškům, kteří mají rádi písně Víta Čevely
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle