Další hudební hvězdou Colours of Ostrava 2017 je legenda funku a acid jazzu Jamiroquai

Další hudební hvězdou Colours of Ostrava 2017 je legenda funku a acid jazzu Jamiroquai

Kategorie: HUDBA

Další velkou hvězdou multižánrového mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava 2017 je britská kapela Jamiroquai.



“Obnovení Jamiroquai s Jay Kayem přijedou do Ostravy s čerstvou ´kosmickou´energií. Je jasné že uvidíme strhující taneční show na pomezí funky, acid jazzu, rocku, soulu,diska i elektra.

Britská kapela Jamiroquai

Britská kapela Jamiroquai vznikla v roce 1992. Založil ji frontman Jay Kay. Jako průkopníci “future funku” se rychle prosadili po celém světě a stala z nich jedna z nejúspěšnějších globálních kapel. Během svého působení získali nominace a cenu Grammy, vítězství v MTV Video Music Awards a Mobo Awards a také mnoho nominací na Brit Awards. Prodali desítky milionů alb, trhali rekordy v hitparádách, roztančili obří festivaly i největší světové koncertní haly. Jsou zapsáni v Guinessově knize rekordů jako nejprodávanější funkové album všech době.

Ovlivnili řadu jiných hudebních uskupení. Mezi jejich slavné fanoušky patří Chance the Rapper, Redman, Jungle, Tyler the Creator, Pharrell nebo The Internet, hráli se Stevie Wonderem nebo Dianou Ross.

Jamiroquai a Jay Kay na Colours of Ostrava

Colours of Ostrava 2017

Colours of Ostrava 2017 proběhne od 19. do 22. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic. Jamiroquai v programu doplní kapely Imagine Dragons, Norah JonesBirdy, alt-J, Laura Mvula, Moderat, Nouvelle Vague, Afro Celt Sound Systém, Benjamin Clementine a další

 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle