Kristína natočila nový klip v limuzíně Waldemara Matušky

Kristína natočila nový klip v limuzíně Waldemara Matušky

Kategorie: HUDBA

Populární slovenská zpěvačka Kristína je díky hitům Horehronie, Pri oltári nebo Jabĺčko dobře známá i českým posluchačům. V Tišících u Prahy a na soukromém letišti v září natáčela klip k aktuálnímu singlu Viem, lebo viem.



Kristína v něm flirtuje s mladým mužem a prohání se v limuzíně Mustang, která patřila Waldemarovi Matuškovi. „V klipu zažiju letní lásku s Petrem Dočkalem. Typově se k sobě hodíme, takže jsme mohli rozehrát romantický příběh. Společnost nám dělala parta mladých, sympatických lidí, které jsem si vybrala v modelingové agentuře. Nálada při natáčení byla fakt skvělá a pohodová,“ říká Kristína.

Autory atraktivní obrazové podoby letního reggae hitu jsou Tomáš Kasala a Michal Navrátil. „Jsou to talentovaní tvůrci, jejichž práce mě velmi oslovila. Na kontě mají spolupráci s Celeste Buckingham, Monikou Bagárovou nebo Benem Cristovalem,“ dodává Kristína. Písnička Viem, lebo viem Martina Kavuliče a Kamila Peteraje, která pochází z nového alba Na slnečnej strane sveta, s úspěchem rotuje slovenskými a českými rádii. Nový videoklip bude hotový koncem října.

Kristína Peláková

Půvabná zpěvačka s výrazným, osobitým hlasem a projevem se v průběhu posledních tří let stala jednou z nejžádanějších zpěvaček slovenského a českého hudebního trhu. Po létě plném koncertů na hudebních festivalech či akcích a natáčení klipu v současné době Kristína chystá nový koncertní program, se kterým koncem října vyjede na turné po českých městech – začne 25. října v Ostravě a vyvrcholí závěrečným vánočním koncertem 21. prosince v Třinci.

Kristína v novém koncertním programu v doprovodu kapely zazpívá nejen všechny své dosavadní hity, ale i žhavé novinky z aktuální desky Na slnečnej strane sveta, včetně singlu Jabľčko, který s úspěchem rotuje českými a slovenskými rádii. Všechny koncerty začínají ve 20 hodin.

Klip Viem, lebo viem (z alba Na slnečnej strane světa) si můžete přehrát zde:
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle