Laura Pergolizzi vystoupí na Colours of Ostrava 2017

Laura Pergolizzi vystoupí na Colours of Ostrava 2017

Kategorie: HUDBA

Zpěvačka LP vyprodala za pouhých pět minut pražský klub Roxy. V létě ji můžete vidět na festivalu Colours of Ostrava



LP alias Laura Pergolizzi je charismatická americké zpěvačka s italskými kořeny s řezavě emotivním hlasem. Její další vystoupení v české republice je potvrzeno na festivalu Colours of Ostrava

“Velký zájem jsme o její premiérové vystoupení v České republice čekali, ale že bude až tak obrovský, to překvapilo i nás. Jsme proto rádi, že se nám nakonec po dlouhém a napínavém jednání podařilo domluvit ještě druhé velké vystoupení právě v létě v Ostravě,” říká ředitelka festivalu Colours of Ostrava.

Colours of Ostrava 2017

Laura Pergolizzi doplňuje hvězdnou na Colours of Ostrava sestavu takových jmen jako je Jamiroquai, Norah Jones, Imagine Dragons, alt-J, Moderat, Birdy, Benjamin Clementine, Laura Mvula, Afro Celt Sound System nebo Nouvelle Vague. 

Autorka skladeb i zpěvačka

LP se nejdříve proslavila jako autorka skladeb Christiny Aguilery, Cher, Rihanny, Backstreet Boys nebo Rity Ora. Loni obsadila světové hitparády s milostnou skladbou Lost On You, kterou s úspěchem hrála rádia i iTunes, Spotify nebo YouTube. S albem Lost On You byla úspěšná i ve Spojených státech. “Řekla bych, že jsem skrz naskrz písničkářka a chytlavost pro mě není sprosté slovo,” tvrdí o sobě tato zpěvačka.

LP alias Laura Pergolizzi

Vyzařuje z ní nesmírné odhodlání a schopnost naplnit své písně správnou dávkou dramatu a melodičnosti. Věří tomu, že hlavním smyslem hudby je pomoci lidem cítit se dobře.

Její hudba tvoří přitažlivou směs rocku, folku, americany a popu postavenou na průzračném a hutném kytarovém zvuku, jen s minimálním vkladem elektroniky. LP to nazývá “big indie” anebo “stadiónový folkrock”.

Životopis

LP se narodila v New Yorku. Dnes žije v Los Angeles. Průlom v její kariéře přišel se skladbou Into the Wild, která byla použitá v reklamě na Citibank a pak albem Forever for Now produkovaném Robem Cavallo (Green Day, Linkin Park, Dave Matthews Band). Ještě větší úspěch přišel se skladbou Muddy Waters, bodující ve vypjaté scéně čtvrté série televizního seriálu Orange Is The New Black. Všechny úspěšné skladby zařadila LP na čtvrté album Lost On You.

 

 


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle