Monika Bagárová odhalila svůj ženský půvab

Monika Bagárová odhalila svůj ženský půvab

Kategorie: HUDBA

K osmnáctinám, které Monika Bagárová oslaví v červenci, si nadělila předčasný dárek. Nafotila snímky, které odhalují její ženský půvab.



Do povědomí diváků se zapsala jako nejmladší semifinalistka první řady československé SuperStar. Tehdy patnáctiletá Monika Bagárová od té doby pořádně vyspěla, a to nejen hudebně. Stala se Skokankou roku v anketě Český Slavík, módní ikonou a teď také sexy divou.

Monika Bagárová se až dosud těšila pověsti nevinné dívenky. Svůj přerod v ženu se pohledná zpěvačka rozhodla oslavit stylově. Na fotografiích k novému projektu sběratelských prstýnků Briliantina odhodila nejen zábrany, ale i luxusní šaty, do nichž na veřejnosti obvykle halí své křivky. Sexy brunetku na nich zdobí jediné, vlastnoručně navržený šperk. „Přiznávám, že jsou to nejodvážnější fotky, které jsem nafotila. Souhlasila jsem s nimi, protože mě celý koncept doslova nadchnul. Navrhnout si vlastní prstýnek je přece tak originální! A jak jinak ho nechat vyniknout než na nahém těle,“ svěřila se Monika, která na svůj prsteníček navlékla stříbrný prsten ve tvaru růže s okvětními lístky v barvě kobaltové modři osázenými drobnými kamínky.

Monika Bagárová

„Navrhování jsem úplně propadla. Nebylo nic zábavnějšího než si nakreslit prstýnek, který bych chtěla nosit na ruce. Zato vybrat z desítek návrhů jediný mi trvalo hodiny. Nakonec jsem zvolila Tajemnou růži, protože je trochu tajemný. Jeho pravou krásu objevíte, až když se na něj pořádně a dlouze zadíváte. A když objevíte jeho tajemství, už ho nikdy nebudete chtít sundat. Stejně jako já,“ dodává zpěvačka, která září také v televizní reklamě Briliantiny a kolekci sběratelských prstýnků 23. května v pražském Bontonland Megastoru slavnostně pokřtí.

Tím ale velkolepá oslava její plnoletosti nekončí. Naopak, nafocení odvážných fotografií je teprve začátek. Kromě nich si Monika udělá radost 24. června narozeninovým koncertem v Jazz Docku a začátkem července odletí do New Yorku. „Podívat se do New Yorku bylo vždy mým snem. Chci spojit příjemné s užitečným. Poznat skvělé město, zároveň zdokonalit svoji angličtinu, zapracovat na zpěvu, a pokud se vše vydaří, natočím tam nový videoklip k připravovanému duetu. A samozřejmě podniknu nějaké výlety do jazz clubů a shopping center. Takhle jsem si oslavu svých osmnáctých narozenin vždy představovala,“ těší se Monika.
 

Foto: archiv značky Briliantina


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle