Nejkrásnější česká DJka Lucca byla okradena

Nejkrásnější česká DJka Lucca byla okradena

Kategorie: HUDBA

DJ Lucca (34) dostala příležitost si jako jediná Češka zahrát na velkolepé party na Ibize. Do proslulého music clubu Space ji již po několikáté pozval jeden z nejlepších světových DJs Carl Cox.



Nezapomenutelný zážitek ale půvabné blondýnce zkazil fakt, že jí tam někdo ukradl tašku se všemi věcmi. Kromě nepříjemné zkušenosti s místními zloději stihla krásná dýdžejka na slunném ostrově nafotit i kolekci sexy oblečení pro plzeňské music club Pantheon, jehož je tváří.

Po návratu z pracovní dovolené si Lucca ani neoddechla a začala připravovat hudební sety na jednu z nejprestižnějších událostí podzimu, slavnostní otevření andělského music clubu Pantheon, které proběhne již v pátek 7. září v Plzni. Inspirací jí přitom jsou nejen poselství, které club nese, ale také nejlepší DJská esa v čele s Carlem Coxem, po jejichž boku měla možnost si letos v létě už po několikáté zahrát.

DJ Lucca

Pobyt na Ibize si půvabná dýdžejka zpestřila také nafocením exkluzivních fotek v oblečení Pantheon. „Limitovanou kolekci opravdu andělských kousků oblečení jsem si fakt oblíbila a upřímně mohu říct, že jsem tam musela několik triček nechat. Tolik se všem líbila,“ směje se Lucca, která si ze slunného ostrova odvezla i jeden velmi nepříjemný zážitek.

„V restauraci, ve které probíhala jedna z tanečních party, jsem si nechala za djským pultem schovanou tašku se všemi osobními věcmi a šla jsem se koupat. Když jsem se po půl hodině vrátila, taška byla pryč. Nejhorší na tom bylo, že jsem v ní měla schovanou kameru, na které byla natočena všechna moje dosavadní vystoupení na Ibize, ze kterých jsem chtěla sestříhat video,“ povzdechla si DJ Lucca. Naštěstí se jí podařilo za odcizený přístroj narychlo obstarat náhradu. „Nakonec jsme sehnali tři roky starou kameru. Točit na ni byl sice boj, ale vše jsem nakonec zvládla,“ raduje se Lucca.
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle