Vizovické Trnkobraní 2015

Vizovické Trnkobraní 2015

Kategorie: HUDBA

Na festivalu Vizovické Trnkobraní zahrají letos také vítězové ankety Žebřík Chinaski, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Ewa Farna nebo Vypsaná Fixa.



Již 48. ročník hudebního festivalu Vizovické Trnkobraní se bude konat 21. a 22. srpna ve Vizovicích. Roztančí jej hudební hvězdy, které uspěly v letošní hudební anketě Žebřík, jako jsou například Chinaski, Ewa Farna, Tomáš Klus, Michal Hrůza nebo Vypsaná Fixa a další kapely a interpreti. Chybět nebude pro Trnkobraní typická soutěž v pojídání švestkových knedlíků otevřená zájemcům z řad široké veřejnosti. Doprovodný program nabídne také divadelní a filmová představení nebo přehlídku lokálních řemesel či lidových tanců.

Chinaski Trnkobraní

Nejlepší švestkový festival

„Nejlepší švestkový festival“ Trnkobraní letos dále publiku nabídne vystoupení Jiřího Schmitzera, Mandrage, Anny K, Vladimíra Mišíka, Visacího zámku, Horkýže Slíže nebo Xindla X, součástí programu bude zcela nově soutěžní klání začínajících regionálních kapel. V průběhu dvou dnů dále na Trnkobraní vystoupí také Desmod, UDG, Lake Malawi či Nebe a sestavu doplní tradiční „domácí“ skupiny Fleret a Kosovci.

Návštěvníci Trnkobraní budou mít možnost využít prohlídkové trasy areálu likérky a seznámit se s historií výroby slivovice, zatímco děti budou v dětském koutku soutěžit o atraktivní ceny. „Trnkobraní k Vizovicím již nesmazatelně patří, za poslední dva roky vyrostl v největší pop-rockový festival ve zlínském kraji,“ říká Michal Šesták z agentury Nedomysleno, která festival produkuje. „Kromě skvělé hudby se letos budeme soustředit také na představení regionálních specialit, řemesel a tradic a upoutat na specifika tohoto svérázného kraje,“ dodává Šesták. K Trnkobraní neodmyslitelně patří také souboj v pojídání švestkových knedlíků, letošní Grand Prix Vizovic se tentokrát uskuteční v sobotu 22. srpna ve 13 hodin a je otevřena široké veřejnosti.

Parkoviště i stanové městečko budou opět situovány v těsné blízkosti areálu festivalu. Parkovné bude stát 50 korun, stanování bude pro návštěvníky zdarma. Vstupenky na Vizovické Trnkobraní je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream v několika vlnách. 

Uslyšíte a uvidíte

Chinaski, Tomáš Klus, Mandrage, Desmod, Xindl X, Lake Malawi, Michal Hrůza, Ewa Farna, Anna K,  Horkýže Slíže, Nebe, Vladimír Mišík, Kosovci, Fleret, Vypsaná Fixa, Visací zámek a další


Štítky



facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle