Aňa Geislerová v boxerském ringu

Aňa Geislerová v boxerském ringu

Kategorie: CELEBRITY

Úspěšná spolupráce herečky Ani Geislerové a české módní značky pietro filipi pokračuje. Aňa Geislerová je znovu tváří kampaně pietro filipi pro sezónu jaro/léto 2011.



Obrazová podoba kampaně kreativně reflektuje ženu, která dokáže obstát v mužském světě, aniž by rezignovala na eleganci a krásu. Právě takové ženy obléká pietro filipi.

Fotografie vznikaly během druhého prosincového víkendu v prostorách luxusního konferenčního sálu z počátku 20. století, kde jen pro tento účel vyrostl boxerský ring. Aňa Geislerová v typicky maskulinním prostředí boxu figuruje v roli agentky jednoho z boxerů. Kontrast křehkého ženského půvabu a vypracovaných těl sportovců, zahraničních mužských modelů, dodává záběrům vzrušující atmosféru. Výpravnou produkci svěřila značka studiu CASH only, které zastupuje dvorního fotografa pietro filipi Matúše Tótha.

Aňa Geislerová

Dámská kolekce pietro filipi pro jaro/léto 2011 je inspirována antickými střihy s důrazem na objem, drapérii a zvířecí motivy. Tvůrci ji připodobňují k luxusnímu výletu na jachtě, který se odehrává v pudrových tónech, se zářivou bílou doplněnou zlatými detaily, s proužky, metalickými tóny.... Pánská kolekce je inspirována nadčasovým „london lookem“ s ultra úzkými kravatami, vestičkami, košilemi se stojáčkem a výraznými dezény, vše v ultra slim siluetě.

Spolupráce společnosti pietro filipi s Aňou Geislerovou začala vytvořením kolekce Aňa for pietro with love na sezónu podzim/zima 2010. Poté se firma rozhodla učinit Aňu tváří celé značky. To se ukázalo jako dobrá volba a spolupráce nyní pokračuje i na nadcházející sezónu, kde Aňa prezentuje celou dámskou kolekci, stejně jako exkluzivní linii svatebních a společenských šatů Cerimonia. A zda se chystá další kolekce s rukopisem herečky, to se nechte překvapit…
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle