Iva Kubelková odkryla v Řecku své další talenty

Iva Kubelková odkryla v Řecku své další talenty

Kategorie: CELEBRITY

Iva Kubelková zdaleka již není jenom modelka, moderátorka a herečka. Na prodlouženém víkendu, který strávila se svými hereckými kolegyněmi ze seriálu Cesty domů, odhalila své další talenty.



V Řecku, které navštívila během dámské jízdy s herečkami Pavlou Vitázkovou, Kamilou Špráchalovou, Jitkou Smutnou, Vendulkou Křížovou a Mílou Šplechtovou, se projevila jako velká znalkyně módních trendů, pohotová stylistka a výborná obchodnice.

Když majitelka cestovní kanceláře Iríny Tours Sotira Korecká Margaritopulu, která se o herečky na rozlučkovém výletě s Pavlou Vitázkovou starala, vzala šestici dam do svých oblíbených obchodů, Iva Kubelková začala jednat. Všem herečkám radila při výběru bot, šperků, plážových šatů i overalů. Neomylně jim doporučila to, co každé nejvíc slušelo.

Všechny herečky byly náramně spokojené a pochvalovaly si, jak se Iva dokázala trefit do jejich vkusu a poradit jim i při výběru doplňků. Když se pak šestice dam zajímala o šperky plážových obchodníků, Iva Kubelková se opět ujala slova. Tvrdě smlouvala s mazaným prodejcem o výhodnou cenu. Nad snědým prodejcem ověšeným zbožím se tyčila jako nějaká řecká bohyně a neslevila ani o euro: „Eight euro, nebo běž“ to byla rezolutní slova Ivy, která všechny kolegyně pobavila.

Herečky na ni se smíchem volaly: „Ivo, netrap ho, nám je ho líto, my mu ty peníze dáme.“ Ale Iva byla naprosto nekompromisní a herečky byly nakonec rády, že jim její neústupnost ohlídala peněženky.

Foto: CK IRÍNY TOURS
 


facebook   Doporuč přátelům



Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.





CLUB ŽENA


Lifestyle